Ero Harmaat ja valkoiset hiukset Harmaa vs White Hair

Hiukset on yksi näkyvin ja helppo huomata osiin miehen 'kehoa. Naiset ovat erityisen tietoisia heidän hiukset, mutta miehet myös haluavat aina hiuksiaan olla terve ja hyvässä kunnossa.

Riippuen henkilön 's etninen ryhmä, hiukset voi olla musta, ruskea, vaalea tai punainen.

Syynä hiusten 's väriero on pigmentit eumelanin ja pheomelanin. Ne ovat tyyppiä melaniinia, pigmentin, joka löytyy eläimillä. Se määrittää henkilön 's ihon ja hiusten väri; enemmän melaniinia antaa henkilölle tummempi iho ja hiukset, kun taas vähemmän se antaa henkilölle vaaleammilla ihoa ja hiuksia.

Kuten ikääntyessään, me myös huomata, että meidän hiukset hitaasti muuttuu harmaaksi. On jopa nuoria miehiä ja naisia, jotka saavat harmaita hiuksia jopa teini-iässä. Hiukset on todella selvä, ei harmaa tai valkoinen. Tämä johtuu puutteesta melaniinin ja pigmentin karvatupet. Se näkyy vain harmaa tai valkoinen muuten valo heijastuu niistä.

Kilpirauhasen tai B12-vitamiinin puutteista voi myös aiheuttaa hiusten kääntyä valkoinen tai harmaa. Albinism, geneettinen poikkeavuus, antaa henkilölle valkoinen tai vaalean vaaleat hiukset. Autoimmuunisairaus, aliravitsemus, anemia, muun sairauksia voi myös aiheuttaa hiusten tulla ennenaikaisesti harmaa. Tupakka tupakointi voi myös kääntyä hiukset harmaa.

Kun hiukset alkavat vasta kääntää valkoinen tai harmaa, ei kaikki hiukset on vaikuttanut. Harmaa hiukset tapahtuu, kun on vielä musta tai luonnollinen värillinen hiukset vasemmalle. Valkoiset hiukset on, kun kaikki värit on mennyt jättäen vain valkoiset hiukset.Jokainen karva kehomme on oma sykli. Jokainen kasvaa, imee ravinteita terveyden ja kasvun, putoaa pois, ja sitten kasvaa takaisin. Jokainen karvat saa oman annoksen melaniinin ja vaikka jotkut saavat tarpeeksi, jos se on olemassa joitakin, jotka don 't, joten niistä tulee vaalea, kun taas toiset ovat tummat. Tämä kun huomaat hiukset näyttäessään muuttuu harmaaksi, kun on sekoitus tumma ja harmaa tai valkoiset hiukset.

Koska henkilö ikääntyy ja kehon 'kykyä tuottaa melaniinia alkaa hidastua, kaikki hiukset kehossa muuttuu harmaaksi tai valkoiseksi ja lähdettyänne nähdä kaikki valkoiset hiukset.

Nuorille, jotka kärsivät melaniinia puutos, harmaa tai valkoiset hiukset voidaan peittää käyttämällä hiusvärien. He voivat käyttää tavanomaisia, pysyvää tai puolittain kestohiusvärien tai väriaineita.

On joitakin, jotka toivovat tapa kääntää harmaita hiuksia, mutta sitten suurin tekijä, joka vaikuttaa väri hiukset on genetiikka. Jotkut kosmetiikka- ja lääketeollisuuden yritykset todellisuudessa valmistautuvat kohti lupaavia geenitutkimuksen että he toivovat tuottaisi tuote, joka voi kääntää harmaita tai valkoiset hiukset.

Yhteenveto
1. Saat harmaita hiuksia, kun ei kaikki hiukset on kääntynyt valkoinen, mikä tarkoittaa, että on vielä tumma tukka sekoittaa valkoiset hiukset, kun saat valkoiset hiukset, kun kaikki hiukset on muuttunut valkoiseksi.