Ero Kasvava ja TweezingKasvava Vs Tweezing

Tämä ikuinen kysymys tarkkailu eroja vahaus ja tweezing on boggled monia. Tämä ongelma on usein enimmäkseen liittyy poistamalla kasvojen hiuksia. Molemmat näistä tekniikoista kuitenkin ovat menetelmiä puolittain pysyvää karvojen poistoa.

Vaha on yksi vanhimmista menetelmistä, jossa kerros vahaa levitetään iholle; paperi nauha (tai kangasta) painetaan sitten päälle vahaa ja nopeasti raidallinen pois vastakkaiseen suuntaan hiusten kasvua. Siten poistamalla hiukset yhdessä vahan. Vahaus voidaan suorittaa eri kehon alueilla, kuten jalat, kädet, kainalot, kulmakarvat, bikinirajat, rinta, jalat, selkä, ylähuuli jne

Se on edullinen verrattuna muihin menetelmiin, kun se tulee kerran poiston suurempia määriä hiuksia tehokkaasti. Kun hiukset on vahattu, alue ei kasva hiuksia 2-4 viikon ajan alueesta riippuen vahattu. Vahaus vetää karvatupet pois, näin uudelleen kasvanut hiukset ei ole yhtä paksu kuin ennen, mutta ohuempi ja se saa pehmeämpi pitempiä aikoja.

Tweezing on paljon uudempi menetelmä syntynyt keksintö pinsetit. Helposti saatavilla, pieni, ja kompakti, tämä tarjoaa ratkaisun monille meistä. Useimmat ihmiset käyttävät pinsetit niiden kasvojen hiuksia. Hiukset on vedetty pois yksi kerrallaan ja siten vie enemmän aikaa ja voi olla enemmän tuskallista kuin vahaus se kaikki kerralla. Vaikka tweezing vetää pois hiukset, follicle edelleen. Tämän vuoksi uudelleen kasvanut hiukset on paksumpi ja välitön.

Tweezing käytetään enimmäkseen pienemmille alueille, kuten muotoiluun kulmakarvat, ylähuulen tai yleinen poistaminen itsepäinen kasvojen hiuksia. Nämä alueet voidaan myös vahattu, mutta jos määrä hiusten poistetaan koostuvat ainoastaan ​​muutaman yksijuosteiset sitten tweezing on parempi vaihtoehto. Vahaus on parempi ottaa pois useita osa-hiukset kerralla.

Siten:1. Tweezing on enemmän aikaa vievää ja tuskallista kuin vahaus.

2. Uudelleen kasvanut hiukset vahaus on ohuempi ja pehmeämpi verrattuna tweezing joka on paksumpi ja tummempi.

3. Kasvava poistaa kaikki karvat myös hienot hiukset taas tweezing voi poistaa paksumpi hiuksia, koska erikseen ahne ohuempi niitä on hyvin vaikeaa.

4. Tweezing on enemmän tarkkuutta, koska sen yksittäisten karvojen poistoa.

5. Saat koko kehon vahattu, ei tweezed vaikka.