Ero emäksisiä ja happamia PermAlkaline vs Acid Perm

Yksi asia, että sinun on ensin huomaa kun tarkastellaan ihmisiä on heidän hiukset. Ihmiset ovat syntyneet eri hiustyypeille, suora, kihara, aaltoileva, ja ne voivat olla kuluneet joko lyhyen tai pitkän. Värit hiukset voivat myös vaihdella, ja vaikka jotkut ovat tyytyväisiä hiukset, toiset eivät.

Ne muuttuvat hiusten väri niin usein kuin he haluavat eikä vain sitä, he saattavat myös pukeutuvat hiukset suoraan tai kiharat. Ne, jotka ovat kiharat hiukset voi olla niitä suoristettu ja ne, jotka ovat suorat hiukset voivat olla pysyviä aallon tai permanentti käyttämällä kemikaaleja.

Prosessiin kuuluu käärimistä hiukset tangot jälkeen tiettyjä kemikaaleja käytetään muodon kiharat. On kaksi kemikaaleja, joita käytetään pysyvän aalto tai permanentti, emäksisiä ja happamia. Molemmat ovat tehokkaita tekemään hiukset pysyvä, mutta ne tuottavat erilaisia ​​kiharat.

Alkaline Permanentti

Emäksinen perms, joka tunnetaan myös nimellä kylmä perms, on yleisimmin käytetty on kaksi. Se on valmistettu voide ammonium- tioglykolaattia tärkein ainesosa. Aktivoi kemialliset, lämpöä ei tarvita siis nimi kylmäpermanentin. Se voidaan aktivoida vain 20 minuutissa.

Se on erittäin vahva ja on pH-tasapaino välillä 8. 2 ja 9.6. Se on vahva haju, joka johtuu ammoniakin ja on apt hiukset on paksu ja karkea, koska se antaa kiinteämmän, vahvempi kiemura, joka kestää pidempään. On haitallisempaa hiukset kuitenkin.acid Permanentti

Hapan permanentti joka tuotiin markkinoille 1970-luvulla on tehty glyseryyli- monothyioglycylate ja sen pH tasapaino välillä 4. 5 ja 6. 5. Aktivoi kemikaali, lämpöä tarvitaan, ja se kestää kauemmin hiukset asettaa.

Se on pehmeämpi ja tuottaa löysemmin curl, joka voi kestää nopeammin rentoutumaan. Se voi joskus aiheuttaa allergisia reaktioita, kun päänahan ja ihon altistuvat usein sen aktiivista ainesosaa.

Useimmat ihmiset mieluummin emäksinen perms happoon perms koska se on helpompi käyttää ja hiukset pysyy kihara kauemmin. Henkilöt, joilla on vahingoittuneet hiukset pitäisi käyttää hapon perms sijasta emäksistä perms kuitenkin.

Yhteenveto

1. Vaikuttava aine emäksinen perms on ammonium- tioglykolaattia, kun aktiivinen ainesosa hapon perms on glyseryyli monothyioglycylate.
2. Acid perms tarvitse lämpöä auttaa se asettaa samalla emäksistä perms eivät; näin ollen ne ovat myös kutsutaan kylmä perms.
3. Se kestää vain 20 minuuttia emäksinen perms asettaa samalla se kestää paljon kauemmin aikaa acid perms asettaa.
4. Alkali permanentti on pH-tasapaino välillä 8. 2 ja 9.6, kun taas Acid permanentti on pH-tasapaino välillä 4. 5 ja 6. 5.
5. Alkali permanentti on vahvempi ja on hyvä karkea ja paksut hiukset, kun Acid permanentti on pehmeämpi ja hyvä vaurioituneet hiukset.