Ero Mousse ja Gel? Mousse? vs Gel

Hairstyling on tärkeä osa jokaisen ihmisen 's kauneushoitolat. Siihen liittyy leikkaus, värjäys, rentouttava, ja curling hiukset tai tyyli sen käyttämällä laajennuksia. Hiukset on leikattu ja leikataan, harjattu ja kammattu säilyttää tietyssä muodossa.

Muotoilutuotteet ovat käytettävissä auttaa ylläpitoon hiukset. Ensimmäinen asia tehdä on pestä ja shampoo hiukset ja soveltaa hoitoaine. Pesun jälkeen hiukset, se kuivataan ja levitetään mousse tai geeliä pitää muotonsa. Vaikka sekä mousse ja geeliä käytetään muotoilla hiukset, ne ovat tuotteita, jotka ovat erillään toisistaan. Heillä on erilaiset kemialliset sisällöt ja tuottaa erilaisia ​​tuloksia.

Mousse tai hiukset mousse on hiustenmuotoilutuotteet tuote, joka antaa hiusten kiiltoa ja määrä ja tarjoaa sille hoitoaine, joka pitää hiukset ilman paakkuja. Se on pakattu aerosoli spraypullossa ja annostellaan kuten kermaa tai vaahtoa. Se on yleensä levitetään kosteisiin hiuksiin ennen muotoilua. Sitä voidaan käyttää sekä pitkän että lyhyen kampaus. Sitä levitetään kosteisiin hiuksiin ja voi olla ilmakuivattua varten Wetlook tai kuivattu hiustenkuivaaja ylimääräisiä tilavuuden ja pidä. Voit valita useita erilaisia ​​hiukset mousse. Värillinen mousse on tarjolla niille, jotka haluavat kattaa harmaita hiuksia.

Geeli, toisaalta, on hairstyling tuote, joka on kiinteä ja tahmea, joka kovettuu muutamassa minuutissa levityksen jälkeen hiukset. Se on lähinnä nestemäistä, mutta esiintyy kiinteitä ominaisuuksia johtuen kolmiulotteisen cross link verkosto nesteessä. On olemassa monenlaisia ​​hiusgeeli valita. On geelejä, jotka tarjoavat pehmeämpiä pitoon, kun taas toiset tuottavat hyvin jäykkä hiukset. Geelit ovat täydellinen muotoilu lyhyet hiukset ja sopivat miehille. Hakeminen geeliä pitkät hiukset tuottaisi epätyydyttäviä tuloksia.Sen lisäksi niiden käyttö kosmetiikassa, geelit ovat myös käyttää biologisessa tieteessä, tuotteissa kuten piilolinssien, vaipat ja terveyssiteet, rintaimplantit, kun rakeet pitää maaperän kosteus kuivilla alueilla, ja tuotanto huumeiden ja lääkkeiden . Toinen muoto Geelin orgaanisia geelejä käytetään lääke-, taide säilyttämistä, kosmetiikka, ja ruokaa. Kserogeeliä, joka on myös eräänlainen geeliä, käytetään tuotannossa kulutustuotteiden kuten antureita ja eristys. Sitä myös käytetään ilmailu-, lääkintä-, ja energia-aloilla.

Yhteenveto:

1. Hair Mousse on hiustenmuotoilutuotteet tuote, joka antaa hiuksille lisää volyymia, pidä, ja kiiltoa samalla hiusgeeli on hiustenmuotoilutuotteet tuote, joka tarjoaa hiukset vahva ote.
2. Hair mousse tulee vaahdon muodossa, kun hiukset geeli tulee kiinteä, tahmea muodossa.
3. Hair mousse tuottaa otteen, joka on pehmeää vielä selkeitä, kun hiukset geeli tuottaa otteen, joka on jäykkä.
4. Hair mousse pakataan aerosolisuihketölkkien kun hiusgeeli on pakattu muovipulloon.