Ero NW ja NCNW vs NC

Kosmeettiset yritykset ja valmistajat käyttävät paljon terminologies jotta luokittelemaan monta riviä kosmeettisten valmisteiden. Nämä terminologiaa käytetään myös vuoksi niiden kuluttajia. Usein kuluttajat ostavat tuotteen lähinnä sävy vastaamaan heidän luonnollinen ihonväri, ihonväri, ja ihon pohjavirettä.

Yksi tuttu luokitus terminologiaa käytetään 'NC' ja 'NW'. Molemmat 'NC' (lyhennetty muoto Nude, Naked, tai neutraali Cool) ja 'NW' (joka tarkoittaa Naked, neutraali tai Nude Lämmin) ovat terminologia, jotka kuuluvat luokkaan erilaisten ihon tuotteita, kuten perustan ja concealers. Tämäntyyppisessä kosmetiikkaa, ihon tuote ja sen sävy määritetään yleensä henkilö 'yksilölliset ihon sävyt.

Henkilö 'iho on sävyä ja merkityksiä. Ihon' s sävy ja pohjavire voidaan määrittää tarkastelemalla suonet lähelle ranne. Henkilö voi olla lämmin ihon sävyä keltainen, oranssi, tai oliivi pohjavirettä ottaa vihreä tai keltainen suonet. Henkilö sininen suonet on luokiteltu ottaa viileä sävy sininen tai vaaleanpunainen pohjavirettä. Yhdistelmä sininen ja vihreä tai keltainen suonet tuottaa neutraali sävy.

Ihonväriä ovat erittäin tärkeitä, koska ne usein ilmoittaa, mitä kosmetiikkaa, vaatteita, tai hiusten väri täydentää tai tasaisempi iho, ja mikä tärkeintä, henkilö. Kosmeettiset tuotteet, erityisesti ihon tuotteita, jotka on kehitetty kaikilla ihon sävyä. Niissä on yleensä viisi luokitukset tuotteilleen: lämmin, neutraali lämmin, neutraali, neutraali viileä, ja viileä. Sekä neutraali lämmin ja neutraali viileä toimivat yhdistelmänä kummankin sävyjä neutraali ja intensiivistä tai lämpiminä.Ihmiset lämpimillä sävyillä voi käyttää lämmintä sävyä samalla viileässä varjossa täydentää ihmisiä jäähtyä sävyjä. Neutraalit lämmin ja neutraaleja jäähtyä sävyt ovat ihmisille-välillä tai lämpiminä sävyjä ja neutraaleja sävyjä. Sen lisäksi luokittelu joko 'NC' tai 'NW' meikki luokitukset ovat myös koostuvat numeroita. Numerot osoittavat intensiteetti tai syvyys varjossa tuotteen. Mitä suurempi luku osoitti, syvempi ja voimakkaampi väri varjossa tuotteen.

Useimmat kosmetiikkayritykset seuraa, että neutraali Lämmin pitäisi mennä lämpimällä ihon sävyt, ja neutraali Cool tulisi käyttää viileällä ihon sävyt ja niitä vastaavat merkityksiä. Toisaalta, MAC Cosmetics käänteinen järjestelmä niiden ihon tuotteita. Suurimmat kosmeettinen merkki on neutraali Lämmin ihmisille jäähtyä ihon sävyt kun Neutral Cool on nimetty ihmisille lämpimällä ihon sävyt. Tämä kääntyminen saattaa aiheuttaa sekaannusta naisille, jotka siirtyvät meikki tuotteita.

Yhteenveto:

1. 'NC' (tunnetaan neutraali, Nude, tai Naked Cool) ja 'NW' (tunnetaan Naked, Nude, neutraali Lämmin) ovat ihon tuote terminologia käyttää kosmetiikka tuotemerkit luokitella tuotteita eri ihon sävyt. Niitä käytetään usein perustusten ja concealers.
2. 'NC' on ihmisiä, joilla on viileä ihon sävyt (sininen tai vaaleanpunainen pohjavirettä), jotka määräytyvät siniset suonet ranteeseen. Toisaalta, 'NW' on ihmisille, joilla on vihreä tai keltainen suonet lähellä niiden ranteisiin ja tunnetaan myös lämmin iho-äänisen henkilöä (lisäksi oranssi, keltainen, ja oliivi pohjavirettä). Tämä järjestelmä on käänteinen, kun se tulee MAC ihon tuotteita. Heidän linja, 'NC' on ihmisille lämpimällä ihon sävyt ja vastaava pohjavirettä taas 'NW' on ihmisiä, joilla on viileä ihon sävyt sekä merkityksiä.