Ero Wuthering Heights ja Thrushcross GrangeWuthering Heights vs Thrushcross Grange

'Wuthering Heights' on jännittävä uusi Emily Bront. Wuthering Heights ja Thrushcross Grange kaksi paikkaa kuvattu romaanin, joka kuvaa kahta eri tunnelmia. Se on näissä paikoissa, että kaikki toiminta romaani tapahtuu.

Wuthering Heights ja Thrushcross Grange on monia eroja, ja ne eroavat pääasiassa niiden ulkonäköä ja tunnelmia. Vaikka Wuthering Heights kuvaa tunnelmaa myrsky, Thrushcross Grange kuvaa mielialan rauhallinen. Se on ristiriita rauhallinen ja myrsky, joka muodostaa juoni romaani.

Verrattaessa asukkaat, voidaan nähdä, että Wuthering Heights on täynnä työväenluokan ja Thrushcross Grange on asukkaita, jotka kuuluvat korkeampaan kerrostumiin sosiaalisen tikkaat. Kuten sanottu aiemmin, kaksi paikkaa on monia eroja niiden ulkonäköä. Wuthering Heights on ympäröivän joka on kuvattu pimeässä ja kylmässä joka heijastaa tummempi puolella elämää. Sillä se heijastaa pimeää ja kylmää, on tunne myrsky täällä. Toisaalta, Thrushcross Grange on juuri päinvastaista kuin Wuthering Heights. Se on kuvattu kirkkaampi ja lämpimämpi joka heijastaa valoisampaa elämää. Thrushcross Grange on myös koti lapsille, joka ei ole niin kanssa Wuthering Heights.Romaani, Bronte on kuvattu Wuthering Heights 'saada kapeat ikkunat syvästi asetettu seinään ja kulmat puolusti suuret, ulkoneva kiviä.' Tämä samanlainen kuvaus tai asenne heijastuu Heathcliff joka on esitetty ', joilla on mustat silmät poistetaan käytöstä niin epäilyttävän niiden otsaan.'

Yhteenveto:

1. Wuthering Heights ja Thrushcross Grange kaksi paikkaa kuvattu romaanin 'Wuthering Heights', jotka kuvaavat kahta eri tunnelmia.
2. Vaikka Wuthering Heights kuvaa tunnelmaa myrsky, Thrushcross Grange kuvaa mielialan rauhallinen.
3. Wuthering Heights on täynnä työväenluokan ja Thrushcross Grange on asukkaita, jotka kuuluvat korkeampaan kerrostumiin sosiaalisen tikkaat.
4. Wuthering Heights on ympäröivän joka on kuvattu pimeässä ja kylmässä joka heijastaa tummempi puolella elämää. Toisaalta, Thrushcross Grange on kuvattu kirkkaampi ja lämpimämpi joka heijastaa valoisampaa elämää. Thrushcross 5. Grange on myös koti lapsille, joka ei ole niin kanssa Wuthering Heights.