Ero Alder ja AshAlder vs Ash

Kitarat ovat erilaisia. Mutta mitä kitaristit ovat enemmän huolissaan on tyyppistä materiaalia käytetään tekemään kitaran itse. Syy tällaiseen johtuu eri materiaaleja, kuten erilaisia ​​metsään käytetään tekemään kitaran runko, antaa pois eri ääntä tai sävy ominaisuuksia. Kaksi yleisintä käytetyt materiaalit ovat leppää ja tuhkaa.

Leppä on enemmän kansa käytetään tekemään sähkökitarat. Kotoisin koivun perhe, se on kevyt puu, joka antaa pois kirkkaampi sävy verrattuna muihin. Lisäksi, koska leppä ei oikeastaan ​​tiheä puu se antaa resonant ja usein hyvin pyöristetty (täysi) äänen, joka on erinomainen yllä potentiaalista.

Leppä puu itsessään on Pehmeähköjen laatu sitkeys. Sen muut puun ominaisuudet, kuten sen ihanteellinen väri, puun rakenne, pehmeys, haluttomuus turvotusta ja kutistuminen make leppä valmistukseen sopivan kitaroita. Että 'takia Leo Fender, luojan yksi menestyksekkäimmistä kitara linjat tänään, käytetään tätä tietoa edukseen.

Perinteinen leppä ääni 'hyökkäys on melko maltillinen ja hajoaa tasaisesti. Tämä antaa sille hyvin tasapainoinen sävy selkeät huiput ja määritelty alamäet. Siten tämä suositellaan kitaristeja, jotka aikovat kattaa monenlaisia ​​ääniä käyttämällä vain yksi kitara.

Ash, erityisesti suo tuhka, on toinen kevyt materiaali, joka on erittäin huokoinen ominaisuus. Sen matalat ovat vahvoja, Keskiagressiivinen lausutaan ja korkeat äänet ovat kellomaiset mutta selvä. Siellä 's myös oletetaan, että tuhka päässyt tuotantoon osaksi high end kitara, ei pelkästään siksi, sen sävy, mutta koska se yleensä antaa houkuttelevampi viimeistely kitaran. Tämä on syy, miksi kitara ostoja alkavat yleensä leppä niin tuhka kitara tulevat myöhemmin ylimääräisenä päivityksen.Siellä 's myös toinen tekijä poikkeuksellisen elektroniikka, äänen ja äänen laatu voi myös muuttua hieman mitä puulajia te' uudelleen käyttäen koska kitara 'elektroniikan. Tämä tarkoittaa, että vaikka olet leppä tai tuhka kitara vielä elektroniikka käytetty se on viallinen niin ääni saattaa päätyä paska.

Joillekin keskustelua ero näiden kahden välillä on erittäin itsevarma. Kuten yksi kitaristi voi sanoa, että leppä on parasta käyttää pelaa blues kun tuhka on rock kun taas toinen voi sanoa toisin. Usein kuitenkin, se on ensin. Tästä huolimatta monet kitaristit ovat hieman erilaiset kuvaukset äänet kitarat he käyttävät niitä saa leppä tai tuhkaa.

1. Alder kattaa laajemman sävy alue.