Ero Pandora ja Last.FMPandora vs Last.FM

Pandora ja Last.FM ovat kaksi Internet-radio palveluita, jotka ovat kasvattaneet suosiotaan monia käyttäjiä. Tärkeimmät erot Pandora ja Last.FM ovat miten ne määrittelevät mitä kappaleita käyttäjä haluaa. Pandora käyttää joukko ominaisuuksia, joita he kutsuvat kappaleen 's' geenit. 'Asiat kuten rytmi, tonaliteetti, harmonioita ja sanoitukset käytetään vertailla välillä kappaleita haluat kuunnella ja muut kappaleet niiden kirjastossa onko haluat kappale tai ei. Toisaalta, Last.FM keskitytään enemmän sosiaalisen verkostoitumisen näkökulma musiikin. Se vastaa kappaleet 've kuunnellut toisia jäseniä nähdä mikä ryhmä olet tiiviisti ottelu ja suosittelee kappaleita, että ne ihmiset ovat kuunteli. Koska nämä palvelut suosittelevat musiikin perusteella, mitä haluat, se voi kestää jonkin aikaa, ennen kuin he pystyvät luomaan erinomaisen profiilin sopiviksi ja antaa tarkkaa kappaleen suosituksia.

Mitä jotka voivat käyttää palvelua, Pandora on enemmän rajoittava kahdesta; tämä johtuu lakien sijaan oman valintansa mukaan. Pandora on käytettävissä vain Yhdysvalloissa, mutta he yrittävät jälleen käyttää Euroopan markkinoille. Last.FM on saatavilla maailmanlaajuisesti vaikkakin tietyin rajoituksin. Koska Last.FM voidaan käyttää kaikkialla maailmassa, on tärkeää tarjota monikielisyystuen. Tällä hetkellä Last.FM on saatavilla Englanti, Saksa, Espanja, Ranska, Italia, Puola, Portugali, Ruotsi, Venäjä, Turkki, Japani, ja yksinkertaistettu kiina. Koska Pandora on käytettävissä vain Yhdysvalloissa, se ei ole niin tärkeää tukea muille kielille; joten se on saatavilla vain Englanti.

Sekä Pandora ja Last.FM ovat saatavilla vapaasti ja maksettu versiot maksullisia versioita maksaa $ 3. kuukausi. Pandora tarjoaa paljon vähemmän sen ilmaisen palvelun kanssa 40hr. kuuntelee raja kuukausittain. Käyttäjät voivat maksaa $ .99 laajentaa sitä rajoittamattomia kuukauden. Vapaa käyttäjät Last.FM sisällä Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa ja Saksassa on rajoittamaton pääsy palveluun. Ne ulkopuolelta mainittua maat pystyvät kuuntelemaan 30 kappaletta ilmaiseksi ennen kuin vaaditaan kuukausimaksu.Yhteenveto:

1. Pandora suosittelee musiikkia kautta 'geenit', kun Last.FM on sosiaalinen suositus.
2. Pandora on käytettävissä vain sisällä Yhdysvalloissa, kun Last.FM on käytettävissä maailmanlaajuisesti.
3. Pandora on saatavilla vain Englanti taas Last.FM on saatavana 12 kielellä.