Ero Exhibit ja näyttelyExhibit vs Näyttely

Oletko koskaan mennyt näyttely tai näyttelyn? Ne voivat olla opettavaisia ​​ja viihdyttäviä samanaikaisesti. Ne ovat enimmäkseen pidetään museoissa tai oikeusistuimissa. Erät, jotka ovat esillä voivat olla taideteoksia tai todistusaineistoa tapaus, joka on viety oikeuteen.

Kuitenkin, näyttelyissä ja näyttelyt eivät rajoitu pelkästään näihin paikkoihin. Messuilla tai yrityksen näyttely kutsutaan myös näyttely tai näyttelyn. Kun joku näyttää asenne, tunne, tai mitä tahansa ominaisuutta, on kutsutaan myös näyttely tai näyttelyn.

Sana 'näyttely' voidaan käyttää substantiivi ja verbi. Substantiivi se määritellään jotain, joka esitellään yleisölle. Se on jotain, joka näkyy esimerkiksi ne, jotka näkyvät tuomioistuinkäsittelyn, joissa todistusaineistoa ja ne taideteoksia, jotka näkyvät museoissa.

Kun käytetään verbi, se on tarkoitus viitata teko osoittaa tai näyttää kohteen, tunne, tai tietyn ominaisuuden. Sitä käytetään ilmaisemaan asioita tai ominaisuuksia, joita ilmenee esineen tai yksittäisen.

Esimerkkejä sen käyttö lauseessa olisi:

Hänen museo on yksi, joka on näytteille Leonardo da Vinci 'teoksista.
Hän osoittaa suurta poisia ja pidättyvyyttä, kun hän vastakkain häntä pihalla.Termi 'näyttely' tulee latinan sanasta 'exhibere', joka tarkoittaa 'pitää'.
Sana 'näyttely,' Toisaalta, on substantiivi, jota käytetään viittaamaan teko näyttää, osoittaa, tai esityksen kohteesta tai kohteita. Sitä käytetään osoittamaan kokoelma esineitä tai kohteita ja joskus käytetään synonyyminä sanaa 'näyttely.'
Vaikka 'näyttely' käytetään puhuttaessa esityksiä tai näyttöjä, jotka on useita kohteita tai esineitä, 'näyttely' käytetään kun on vain yksi kohde, joka on esitetty tai näytetään. Messut ja expos kutsutaan myös kaupallisia näyttelyjä.

Esimerkkejä sanan näyttelyn lauseen:

Näyttely teoksissaan oli erittäin onnistunut.
Aion liittyä messuilla, jossa näyttely minun taideteoksia varmasti luoda kohua.

Sana 'näyttely' tulee vanhan ranskan sana 'exhibicion', joka on peräisin latinan sanasta 'exhibitionem', joka tarkoittaa 'ojennettava' tai 'näyttää tai näyttö.'

Yhteenveto:

1. Sana 'näyttely' voidaan käyttää substantiivi tai verbi, kun taas sanaa Näyttelyn käyttää vain substantiivi.
2. 'Exhibit' määritellään sellaiseksi, joka näkyy tai esitellään yleisölle, kun sana 'näyttely' määritellään teko osoittaa tai näyttää kohteen tai esineen, joka on myös yksi määritelmä näytteille tekemällä niistä synonyymi.