Ero Musical ja OperaMusical vs Opera

Jos olet ihastunut näytelmiä ja muut samankaltaiset tuotannon numeroita, niin se voitti 't tulla yllätyksenä, että olet automaattisesti fani oopperoiden ja musikaaleja. Nykypäivän' s nykyaikaistaminen suuntauksia viihde joka venyttää molemmat heidän grandiosities, vaativille välillä kaksi on tullut varsin vaikeaa joillekin. Joten miten erottaa musiikillisen peräisin ooppera?

Koska molemmat pitkälti tuotettu vaiheessa teoksia, kaksi on paljon merkittäviä eroja. Ensinnäkin, ooppera pitää musiikin elinehto tuotanto taas musiikillisen perustuu enemmän tekstiä tai tarina. Tämä johtuu siitä, oopperoista tähän päivään saakka on rakennettu perusta klassisen musiikin. Se on kuin miten voisi kuvitella klassisen musiikin Mozartin oopperassa 'Taikahuilu'. Tämä mestariteos on yksi harvoista poikkeuksista jossa näyttää olevan lyhyt, puhuttu vuoropuhelua sisällä koko tuotannon. Mutta pohjimmiltaan, oopperat lauletaan ympäri alusta loppuun. On vain joitakin osia, jotka näyttävät kuvata vuoropuhelua. Nämä vuoropuhelut ovat ikään kuin resitatiivien (kuten puhuttuja musiikki).

Musikaaleja, toisaalta, ovat paremmin sopusoinnussa sen populaarikulttuurin musiikkia. Ja niin he jakavat monimutkaisia ​​tai epälineaarisia tarinoita toisin kuin yksinkertaisempi juonen tai tontteja oopperoissa. Musikaaleja ovat myös erilaiset siinä mielessä, että niiden musiikki segmentit ovat hajallaan. Jos tutkia suosittuja musikaaleja kuten 'Joseph', 'Les Miserables' ja 'Chess' huomaat että tarina on syvä, kun taas musiikin elementti on yhä voimassa eri puolilla pelata. Koska itse asiassa, musikaaleja kopioidaan moderni tai suosituimmista oopperoista, koska ne on vielä joitakin merkitty muotokuvasta standardin ooppera. Lisäksi on olemassa useita musikaaleja jotka sisältävät tanssia niiden segmentit. Operas koskaan käytä tanssi elementti.
History viisasta, oopperoita esiin jo loppupuolella 16-luvulla. Hallitseva teemat tuolloin olivat kreikkalais-roomalaisen ja muinaisen aiheita. Tulokas, musikaali, on juuri luotu joskus puolivälissä 19th century. Siellä oli paljon comedic teemoja ja jopa sirkus kaltaisia ​​toimia, jotka sisällytetään paljon musiikkia samoin.Lopuksi laulu käytetyt tyylit ovat myös erilaiset. Oopperoissa, laulajat tavallisesti työllistävät vibrato tekniikkaa ominaista pyöreys ja vahvuus äänensä. Musikaalit laulaa enemmän kuin tekee tavallista keskustelua.

Yhteenveto:

1. Musikaalit on enemmän syvyyttä ja etusijalle tarinan tai juoni.
2. Operas keskittyy entistä enemmän laulua.
3. Musikaalit voi sisältyä myös osia tanssia taas oopperoiden koskaan tansseja.
4. Musikaalit käyttää puhuttuja tekstejä niiden kappalemäärät.
5. Operas ovat vanhempia kuin musikaaleja.