Ero Anime ja CartoonAnime vs Cartoon

Sarjakuva on kuvataidetta muodossa maalaus tai piirustus varten satiiria ja huumoria. Keskiajalla, sitä käytettiin viittaamaan piirustuksiin, jotka tehtiin valmisteltaessa maalaus, tapetti, fresko, tai lasimaalauksia.

In the 19th century se tuli viitata hauska piirustuksia ja kuvia sanoma- ja aikakauslehdissä. Nykyään sitä käytetään viittaamaan sarjakuvien ja animoituja televisio-ohjelmia ja elokuvia. Sarjakuva on yleensä animoitu televisio-ohjelma tai elokuva lapsille että ominaisuus supersankareita, eläimiin ja seikkailuja ja travails lapsi, joka on päähenkilö sarjakuva yhdessä ystäviensä kanssa.

Useimmat piirretty ohjelmat ovat humoristisia, mutta on joitakin, jotka ovat vakavampia teemoja useimmiten mukana päähenkilö 's pelastaa maailma pahan voimat. Illuusio liike saavutetaan ulkonevat sarjan valokuvattu piirustuksia nopeassa tahdissa.

Menestys ja suosio sarjakuvia on innoittanut Japani animaattorit johtavat kehitystä 'manga', joka on japanilainen sana 'sarjakuvat' ja 'print piirrettyjä', jotka ovat myöhemmin muuttui piirrettyjä.

Englanti sana 'animaatio' lyhennetään Japanissa 'anime' jota jotkut uskotaan lähtöisin Ranskan sanoista 'dessin anime.' Se on puhunut akuuttiaksentilla viimeisen 'e.' Se on eräänlainen piirroselokuva jossa on vilkas ja värikäs merkkiä tontteja, jotka ovat toiminta täynnä ja hyvin vangitseva. Sen tarina on yleensä mahtava ja futuristinen teema.Anime on suunnattu kypsempi yleisö, koska se on monimutkaisempi ja pidempi tarina kuin sarjakuva. Useimmat piirretty ohjelmat ovat lyhyitä ja yksinkertaisempi kuin anime ohjelmia. Anime tai Japani piirrettyjä saavuttanut kansainvälistä suosiota 1980-luvulla, vaikka japanilainen animaatio on ollut olemassa vuodesta 1900-luvun alussa. Nykyisin sen suosio paljon paremmin kuin pilapiirrokset koska se ei vain houkuttelee aikuiset vaan myös lapset.

Anime voi tehdä piirtämällä kohtaukset käsin tai kohtaukset voidaan tietokoneella. Sen genre on monipuolinen, ja ne näkyvät elokuvissa, televisio, videopelit ja Internet.

Yhteenveto:

1. sarjakuva on animoitu elokuva tai televisio-ohjelma, joka sisältää supersankareita, eläimiä, ja lapsi päähenkilöt kun anime on eräänlainen sarjakuva joka kehitettiin ja valmistetaan Japanissa.
2. Molemmat käyttävät projektio valokuvattu piirustusten nopeana sarjana antaa illuusion liikkeen; kun sarjakuva on yleensä suunnattu nuorille lapsille anime on suunnattu vanhempi yleisö ja aikuiset vaikka lapset myös katsella sitä.
3. juoni anime on monimutkaisempi kun taas sarjakuva on yksinkertaisempi.
4. Sekä sarjakuva ja anime voidaan luoda piirtämällä kohtauksia ja merkkejä käsin tai tuottaa niitä tietokoneelta. Vaikka sarjakuva ohjelmia nauti suurta suosiota, anime on ohittanut sen myöhempinä vuosina.