Ero Fuchsia ja pinkinFuksia vs Hot Pink

Oletko koskaan miettinyt, miten maailma näyttäisi ilman väriä? Olisi mitäänsanomaton ja harmaa; ainakaan niin jännittävä kuin silloin, kun ihmiset näkevät sen kaikkine elinvoimainen ja kiehtova sävyjä vihreä, sininen, punainen, keltainen, oranssi, indigo ja violetti.
Väri tulee vuorovaikutuksesta spektrin valon valon reseptorit silmän. Sen fysikaalinen ominaisuus riippuu siitä, kuinka valo absorboituu, heijastuu, ja synnyttämä esineitä tai aineita. On olemassa useita pääväriä, jotka voidaan yhdistää luoda muita värejä.

Valkoinen voidaan lisätä luoda sävyjä tai vaaleampi värisävyä, ja musta lisätään luoda sävyjä tai tummempia sävyjä väri. Kun musta lisätään väri punainen, Maroon sävy syntyy, ja kun valkoinen lisätään punainen, vaaleanpunainen sävy on luotu. Intensiteetti vaaleanpunainen sävy, joka on luotu riippuu määrä valkoista, joka lisätään punainen väri. Siksi on olemassa monia sävyjä vaaleanpunainen. On vaaleanpunainen, vaaleanpunainen, syvä vaaleanpunainen, pastelli pinkki, tumma pinkki, partaalla vaaleanpunainen, hot pink, ja fuksia.

Väri fuksia on nimetty kukka fuchsia kasvi, joka on punertava tai punertavan violetti väri. Se on synonyymi värin magenta joka herää valon sininen ja punainen aallonpituuksia ja ei voida luoda yhdellä aallonpituudella.
Fuksia on todella kutsutaan sähkö- tai elektronisia magenta joka luotiin digitaalisesti ja on parannettu syaani tulostimen 's muste ennen kuin se voidaan tulostaa paperille ja näkyvät elävä kuin tietokoneen näytöllä. Sillä on monia muunnelmia, joista yksi on väri kuuma pinkki.Hot pink otettiin käyttöön muotisuunnittelija Elsa Schiaparelli vuonna 1947. Se on vilkas ja valoisa sävy vaaleanpunainen. Se voidaan valmistaa yhdistämällä punainen ja valkoinen yhteen ja lisäämällä kosketus keltainen ja sininen. Se saavutetaan parhaiten käyttämällä akryylimaalia.
Vaikka fuksia näyttää olevan enemmän violetti sävy, hot pink on enemmän punaista väriä. Se on kevyempi ja kirkkaampi kuin fuksia. Se on varmasti elävämmän, enemmän silmiinpistävää, ja on väri eniten suosima naisille, kun he valitsevat asusteita kuten laukkuja ja kenkiä.

Yhteenveto:

1. Fuksia on sävy vaaleanpunainen nimetty fuksia kasvien kuumana pink otettiin käyttöön muotisuunnittelija Elsa Schiaparelli vuonna 1947.
2. Fuchsia tunnetaan myös väri magenta, joka voidaan luoda vain valolla punainen ja sininen aallonpituuksilla kuumana vaaleanpunainen on sävy magenta tai fuksia.
3. Fuchsia näyttää enemmän kuin violetti kuumana vaaleanpunainen näyttää enemmän kuin valoa punaisia ​​tai vaaleanpunaisia.
4. Hot pink on kirkkaampi, kevyempi sävy, ja näyttää enemmän elinvoimainen kun fuksia on tummempi ja himmeämpi.