Ero Gibson Studio StandardGibson Studio vs Standard

Gibson Yhtiö tuottaa eri lajikkeiden kitaroita eri versioita. Ne tuottavat kahdenlaisia ​​kitaroita, jotka ovat Gibson Studio ja Gibson Standard. Nämä kaksi erilaista välineiden eroavat ominaisuuksia ja tyyliä.

Gibson Standardi pidetään lippulaiva kitara Gibson Company. Tämä väline on yleensä suosii kitaristit jotka suorittavat elää yleisöille kuten konsertteja ja taisteluja; kun Gibson Studio tehdään studiossa muusikot yleensä vain pelata yksin ilman yleisöä ympäri katsomassa niitä.
Gibson Standardi on miellyttävä sävy ja completly esteettisiä ominaisuuksia, kuten veistetty vaahtera huiput ja kaula sitova. Gibson Studio doesnt 't on kaikki esteettiset ominaisuudet ja on tonaalista ominaisuuksia, jotka on säilytettävä.

Sävy Gibson Studio ja Gibson Standard ovat lähes samanlaisia, mutta ei identtisiä, koska veistetty vaahterapäällys joka vaikuttaa Gibson Standard. Kaksi mallia instrumentin ovat varsin liittyvä.

Kun se tulee kustannuksia Gibson kitara, Gibson Studio on halvempaa kuin Gibson Standard. Gibson Studio doesnt 't on kaikki esteettiset ominaisuudet, jotka määräävät hinnan instrumentin halvempia toisin kuin Gibson Standard joka on täydellinen esteettisiä ominaisuuksia, joiden avulla on kallista. Vaikka se ei tarkoita, että halvempi laite on laatu on alempi liikaa.

Tarpeisiin kitaristi määritty- mitä mallin väline niistä on parempi valinta. Joskus hintaa näille ei vaikuta niiden kiinnostusta kitara, koska sen laatu.Kuitenkin muusikoille, jotka ovat huolissaan budjetin, he todennäköisesti valita Gibson Studio. Se ei voi näyttää, että merkittävä kuin Gibson Standard, mutta silti se kuulostaa niin hyvä kuin muut ja on läheisesti samankaltainen kuin muiden välineiden kanssa halvemmalla. Laatu Gibson kitara ei muutu ja on edelleen korkea.

Jos olet muusikko ja pelaa live yleisöä ja melko paljon huolissaan ulkonäkö välineen, niin Gibson Standard on paras valinta. Gibson Standardi on silmiinpistävää katsoa, ​​ja se mahdollistaa paremman vaiheessa kitara muusikoille.

Yhteenveto:

1. Gibson valmistaa erilaisia ​​kitaroita, kuten Gibson Standard ja Gibson Studio.
2. Gibson Standardi on lippulaiva kitara Gibson yhtiön kun Gibson Studio on studio muusikoille.
3. Gibson Standard on täydellinen esteettisiä ominaisuuksia, kun Gibson Studio on epätäydellinen esteettisiä ominaisuuksia.
4. Gibson Standardi on miellyttävä sävy, kun sävy Gibson Studio on säilytettävä.
5. Gibson Studio ja Gibson Standardi on eri sävyjä johtuen kuinka he 'uudelleen tehty.
6. Gibson Standardi on kaikki esteettiset ominaisuudet, jotka tekevät siitä kalliimpaa, kun Gibson Studio on vähemmän ominaisuuksia, jotka tekevät siitä paljon halvempaa.
7. hinta Gibson kitara ei vaikuta laatuun ja äänen.
8. Kitaristi 'tarpeet määräytyvät kautta valinnan, joka parhaiten sopii heille.
9.Musicians jotka ovat huolissaan niiden budjetti mieluummin Gibson Studio kun kitaristit jotka suorittavat elää mieluummin Gibson Standard.