Ero Les Paul ja StratocasterLes Paul vs Stratocaster

Les Paul ja Stratocaster ovat suosituimpia kitarat saatavilla markkinoilla. Nämä kaksi kitaraa pidetään paras kitaroita ja sinänsä nämä ovat kopioitu kitaran tyylejä maailmassa.

Kun tarkastellaan Les Paul ja Stratocaster, tärkein ero on huomannut mikrofonien. Kun Les Paul käyttää Humbucker mikrofonien, The Stratocaster käyttää single coil mikit. Les Paul on kolmitie kytkin taas Stratocaster on viisi tavalla vaihtokytkintä. Les Paul on kaksi äänenvoimakkuuden ja kaksi äänensävyn säädöt taas Stratocaster tulee kaksi sävyä ja yhden äänenvoimakkuuden säätö.

Myös ero suunnittelussa kahdella kitaralla. Les Paul on joukko kaula mikä tarkoittaa, että kaula ja runko ovat liittyneet yhteen yhtenä kappaleena. Stratocaster on pultti kaulassa muotoilu, joka tarkoittaa sitä, että kaula on liitetty runkoon pitkillä ruuveilla.

Les Paul mukana kiinteä silta, joka ei liiku. Sitä vastoin Stratocaster mukana liikkuva silta, jossa on whammy bar.Karapylkän on Les Paul on kallistumista noin 15 asteen kulmassa. Ja tämä kallistus antaa jouset Les Paul kitarat enemmän jännitystä, jonka sanotaan tehdä näistä kitaroita kestävämpiä kuin Stratocaster kitaraa. Tämä kallistuminen ei näy Stratocaster, ja jouset kiristetään mutterit kautta merkkijono pitäjät.

Verrattaessa kaulan kaksi kitaraa, The Stratocaster on hoikka kaula ja Les Paul kitara on paksumpi kaula.

Yhteenveto:

1. Kun Les Paul käyttää Humbucker mikrofonien, The Stratocaster käyttää single coil mikit.
2. Les Paul on joukko kaula mikä tarkoittaa, että kaula ja runko ovat liittyneet yhteen yhtenä kappaleena. Tulee 3. Stratocaster on pultti kaulassa muotoilu, joka tarkoittaa sitä, että kaula on liitetty runkoon pitkillä ruuveilla.
4. Les Paul on kolmitie kytkin taas Stratocaster on viisi tavalla vaihtokytkintä. Les Paul on kaksi äänenvoimakkuuden ja kaksi äänensävyn säädöt taas Stratocaster tulee kaksi sävyä ja yhden äänenvoimakkuuden säätö.
5. lavassa on Les Paul on kallistumista noin 15 asteen kulmassa. Ja tämä kallistus antaa jouset Les Paul kitarat enemmän jännitystä. Tämä kallistuminen ei näy Stratocaster ja jouset kiristetään mutterit kautta merkkijono pitäjät.