Ero Canon XSI ja Canon 50DCanon XSI vs Canon 50D

Ostaessaan uuden kameran, erilaisia ​​ominaisuuksia, etuja ja erot olisi harkittava. Canon tarjoaa erilaisia ​​kameramalleja, ja kaksi näistä ovat XSI ja 50D. On aivan muutamia merkittäviä eroja näiden kahden kamerat, ja itse asiassa ne ovat tarkoitettu eri valokuvauksen vaatimuksia.

Ne, jotka ovat juuri alkaneet valokuvaukseen, ja jotka ovat vielä lähtötasona, tekee paremmin Canon XSI kuin 50D, koska 50D on ammattimaisempaa, ja yleensä käyttää ne, joilla on jonkin verran kokemusta käyttäen erilaisia ​​valokuvaus ominaisuuksia ja työkaluja.

Canon XSI ei ole aivan yhtä kehittyneitä kuin Canon 50D. Se on hieman pienempi resoluutio, ja on hitaampaa kuvaa / s, kun RAW. 50D on paljon nopeammin kaikki nämä näkökohdat, ja se on myös suurempi ISO ja nopeampi FPS. Yleensä molemmat kameramallit tuottavat poikkeuksellisen hyvän kuvanlaadun, mutta 50D on parempi, varsinkin jos tulee ammunta paljon kuvia yöllä, tai jos haluat käyttää kameraa laadukkaita urheilun valokuvia. 50D tuottaa ammattitason kuvia.

Canon XSI on kooltaan pienempi ja paljon kevyempi verrattuna 50D. 50D on varsin raskas, ja voi olla mukava jokaiselle käyttää ja kuljettaa mukana. Kestävyys on toinen huomioon otettava tekijä, ja 50D tiedetään olevan enemmän tukeva, ja kestää pidempään kuin XSI.

Useimmille ihmisille, tuotteen hinta on melko tärkeä, ja koska Canon 50D on korkeampi hinta kuin Canon XSI, sinun täytyy huolellisesti harkita lisäominaisuuksista 50D, ja päättää, te todella tarvitsevat niitä tai ei.

Yhteenveto:Canon XSI on pienempi, kevyempi ja helpompi käsitellä kuin Canon 50D.

Canon XSI sopii paremmin niille, jotka vasta aloittavat valokuvaus; 50D on parempi niille, jotka ovat jo tuttuja huippuluokan ammattilainen ominaisuuksia.

50D on lisäominaisuuksia; XSI ei ole niin paljon ominaisuuksia.

50D maksaa lähes kaksi kertaa niin paljon kuin XSI.

50D on tukeva ja kestävä verrattuna XSI. XSI voi vaurioitua melko helposti, jos sitä ei käytetä huolellisesti.