Ero Nikon 50mm 1. 4 ja 1. 8Nikon 50mm 1. 4 vs 1 8

Valitsemalla välillä linssit vaikuttaa valokuvan niin paljon kuin valita oikeat kameran ja oikea valaistus. Kun 50mm prime linssi, kaksi vaihtoehtoa voit ovat 1. 4 ja 1. 8 f pysähtyy. Suurin ero Nikonin 50mm 1. 4 ja 1. 8 f pysähtyy on niiden taso asteikolla. F1. 4 ja f1. 8 eivät ole piste toisistaan, mutta vain kaksi kolmasosaa. Tämä tarkoittaa, että ne eivät ole kovin erilaisia ​​ja tavalliset ihmiset luultavasti vaikea saada merkittävästi erilaisia ​​tuloksia sekä linssit.

Koska f1. 4 voi olla suurempi aukko, se voi antaa enemmän valoa se ja saavuttaa sopivan valotuksen lyhyemmässä ajassa. Se voi siis kuvata valokuvia nopeammin f1. 8 linssi. Tämän pitäisi vähentää esiintymistä hämärtyminen jos kohde liikkuu melko nopeasti sekä ampua enemmän kuvia tietyn ajan kuluessa. F1. 4 pystyy myös ottamaan terävämpiä kuvia kuin f1. 8 mutta vain f2 tai pienempi. Kun menet korkeammalle, menetät kaikki etu terävyyden että linssi voi tarjota.

Toinen etu käyttää f1. 4 yli f1. 8 on kyky saavuttaa paljon kapeampi terävyysalue. Matalamman syvyys kentän, sitä enemmän tarkentunut kuvauskohde olisi. Esineet pidemmälle tai lähempänä kuin kohde olisi epätarkka. Tämä antaa vaikutelman hämärtymistä pois paljon taustan jättäen kohde erittäin terävä.Suurimmat haittapuoli f1. 4 on hinta linssin. Noin kolme kertaa kalliimpaa F1. 8 linssi, hinta on aivan liian paljon niille, jotka eivät voi maksimoida täysi vaikutus linssin. Sillä suurin osa valokuvaajille, onko amatööri tai ammattilainen, Nikon 50mm f1. 8 linssi ajavat saman asian melko hyvin. Nikon 50mm f1. 4 objektiivi sopii niille, jotka ovat löytäneet f1. 8 linssi haluavat tai jotka vain haluavat laajentaa objektiivien.

Yhteenveto:

F1. 4 on kaksi kolmasosaa stop alas f1. 8

F1. 4 voi ampua nopeammin kuin f1. 8

F1. 4 voi ottaa terävämpiä kuvia kuin f1. 8

F1. 4 voi tarjota syväterävyys kuin f1. 8