Ero Melody ja Harmony
Melody vs Harmony

Kun kuuntelee kappaleen radiossa, emme useinkaan ajattele erottaa melodian ja harmonian ja vertaa, kumpi on vahvempi. ? Kuitenkin sekä melodian ja harmonian avainasemassa kehitettäessä tahansa musiikkikappale. ? Se on melodia jota keskittyvät usein ensimmäinen, laulu laatu laulun tai virittää. ? Kuitenkin se on harmonia, muistiinpanoja ja sointuja musiikki, joka mahtuu melodia ja tekee kappaleen menestys.

Melodiat koostuvat musiikin taitoja henkilö, joka laulaa laulun. ? Tämä henkilö tulee hyödyntämään yhdistelmää sävy ja piki onnitella harmonia laulun. ? Se on harmonia, joka luo tuulella tahansa kappale. ? Se on kehitetty yhden tai minkä tahansa yhdistelmän välineitä käyttäen rytmi ja sointuja, asettaa soittoäänen laulu. ? Melody on usein kuvattu vaakasuoran laulun, kun taas harmonia on pystysuora osa. ? Vaaka, koska sävy käydään läpi kappaleen, ja pystysuora koska se voi lisätä tempoa kappaleen tai vähentää sitä.

Kun luodaan melodia, on tärkeää sisällyttää kolme tärkeää osaa: muoto, alue, ja liike. ? Nämä kolme ominaisuutta mahdollistaa virittää vaihdella kesken eri muistiinpanoja, kun taas virtaa perusteellisesti itsenäiseksi ilmaus laulun. ? Harmonia syntyy eri standardeja, sen sijaan niissä on laaja valikoima, harmonian on ylläpidettävä nesteen virtauksen laulun. ? Harmoniat voi tapahtua kahdella tavalla, alisteinen ja koordinoida. ? Koordinoida, yleisemmin käytetyt, on virtauksen välinen muistiinpanoja tiettyyn aikaan malleja. ? Alisteinen on erottaminen muistiinpanoja toisistaan, ei välttämättä johtaa toisiinsa.Sävelmä voidaan saada mitään viesti perille, koska sanat voivat kuvata mitä ne on tarkoitettu. ? Sanoitukset voidaan selvästi kiinnittää sen valitulle yleisölle. ? Harmonia pystyy tekemään samoin, mutta vähemmän ilmeinen tavalla. ? Harmoniat koostuvat eri muistiinpanoja, C, D, E, G ja A, joka voi luoda tunnelmaa ja sävyn musiikkikappaleen. ? On jopa kappaleita, jotka syntyvät ilman melodia, keskittyen välineiden yhdenmukaistamiseksi tarpeeksi hyvin yhteen kertoa tarinan yleisölle.

Erot harmonioita ja melodioita on lukuisia, mutta kun nämä kaksi ovat luoneet täydentävät toisiaan, tulokset voivat olla suuria.

Yhteenveto:

Harmonian ja melodian kumppani luoda onnistunut laulun. ? Melodia koostuu sanoista tai tärkein väline laulu, harmonia on taustan sävy luomia muita välineitä.

Melody on vaakasuora osa laulu ja harmonia on pystysuora osa laulun.

Melodies sisällyttää muoto, alue, ja liike. ? Harmoniat ovat joko alisteisia tai koordinoimaan.