Ero FMA ja FMA: Brotherhood FMA vs FMA: Brotherhood

Manga on japanilaisen version sarjakuvan ja vuosien varrella on kasvattanut suosiotaan useissa maissa Japanin ulkopuolella, erityisesti Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Sen kirjaimellinen merkitys Englanti on 'hassu piirustuksia', jotka ovat yksi sen suurimmista valitusten C Manga tarinoita ja hahmot ovat usein fantastinen luonteeltaan. Vaikka painetut versiot ovat yhä suosittuja, joten animoitu mukautuksia tai anime on tullut trendi monille Manga tekijöiden ja kustantajien.

Anime on termi, jota käytetään kuvaamaan Japani animaatioelokuvia joita pidetään hyvin erilainen Länsi animaatioita. Yksi kuuluisa Manga otsikko, joka on nauttinut valtavan menestyksen kuin anime on Full Metal Alchemist. Se 's tehty osaksi TV-sarjan samanniminen vaikka Manga versio ei ollut' t valmis vielä. Tekijöille piti tehdä muutoksia myöhemmin rauhoitella faneja painetun otsikko.

Full Metal Alchemist franchising tuli kiistanalainen, kun sen jälkeen kun tv-sarja päättyi, toista ohjelmaa julkistettiin C Full Metal Alchemist: Brotherhood. Fanit oli yllätys ja he kokivat sen eri juttu kokonaan. Kuitenkin ensimmäinen jaksot näytettiin oli sama juoni ja samat merkit, mutta pienin muutoksin, joka raivostutti monet katsojat. Tämä johti heidät ajattelemaan ne huijattu katsomaan remake joka oli hyvin vähän parannusta verrattuna ensimmäinen.

Lopuksi tuottajat uusi Full Metal Alchemist sarja tuli ulos selittää, että vaikka molemmissa näyttelyissä alkaa samalla tavalla ne lopulta ovat eri päätteitä. Ensimmäinen oli tarkoitus perustuu alkuperäiseen Manga sarja, mutta koska se ei ollut 't täysin valmis tuolloin luojat oli poiketa alkuperäisestä juoni jottei pilata asioita lukevat. Tuloksena oli eri pää että molemmat tyytyväisiä fanit Manga ja anime-versiot.

Full Metal Alchemist: Brotherhood, mukaan tuottajille, on toinen kuin alkuperäinen. Tällä kertaa sarjan pysyy uskollisena Manga versioon, mikä merkitsee toinen päättyy. Se saattaa olla hieman sekava aluksi, erityisesti niille, jotka 'nähnyt ensimmäisen animaatiosarja. Ne voivat helposti sanoa, että se' s remake, mutta lähinnä se 's kokonaan uusi versio.Oli myös joitakin muutoksia, miten tarina toistui kaksi versiota sarjassa. Ensimmäinen avasi hitaasti, koska tuottajat halusivat ensimmäistä kertaa katsojat ymmärtämään tarinan ilman napata kopio Manga tulosta. In FMA: Brotherhood, tarina oli nopeatempoisen tuottajien kanssa ennakointi katsojat ovat nähneet alkuperäinen.

Animaatio laadun FMA: Brotherhood toteutettiin hyvin, mutta pidettiin vähemmän monimutkaisia ​​ja yksinkertaisempi kuin ensimmäinen versio, joka veti pois kaikki esteet, jotta vaikuttaa keskuudessa yleisöä. Toinen iso muutos toteutetaan uuden sarjan on nostamassa vähemmän painoa kaksi merkkiä ja korostamalla muita, joka ei ollut 't tapahtuu usein Full Metal Alchemist.

Yhteenveto:

1. Full Metal Alchemist ei täysin perustuu Manga versio, kun taas Full Metal Alchemist: Brotherhood on täynnä animoitu versio suositusta sarjakuvan.
2. FMA 'tarina oli hitaampaa vauhtia, jotta ei-Manga lukijaa ymmärtämään juoni, kun FMA: Brotherhood' s juoni nopeutettiin siirtyä jopa osia, jotka weren 't näkyy ensimmäisessä sopeutumista.
3. FMA 's animaation laatu pidetään edelleen ylivoimainen, kun taas FMA: Brotherhood oli hieman yksinkertaistettu painottaa enemmän tarina.