Ero Wuthering korkeudet ja Thrushcross grangeWuthering korkeudet vs Thrushcross grange

Wuthering Heights on jännittävä uusi Emily Bront. Tässä loistava romaani, Wuthering korkeudet ja Thrushcross grange kaksi koteja, jotka on esitetty kaksi erilaista tunnelmia. Kaikki toimet romaani keskittyvät nämä kaksi paikkaa.

Wuthering Heights ja Thrushcross Grange eroavat toisistaan ​​lähinnä niiden ulkonäköä ja tunnelmia. Vaikka Wuthering Heights esittää myrskyinen tunnelma, Thrushcross Grange kuvaa rauhallinen tunnelma. Ja se on tämä rauhallinen ja myrsky mieliala joka muodostaa juoni romaani. Wuthering Heights on ympäröivän joka on kuvattu tumma ja kylmä, joka heijastaa tummempi puolella elämää; on tunne myrsky tässä paikassa. Thrushcross Grange on juuri päinvastaista kuin Wuthering Heights. Se on kuvattu enemmän valoisa ja lämmin, joka heijastaa valoisampaa elämää.

On paljon eroa asukkaiden nämä kaksi paikkaa. Wuthering Heights ovat täynnä työväenluokan taas Thrushcross grange on asukkaita, jotka kuuluvat korkeampaan ositteessa sosiaalisen tikkaat. Thrushcross Grange asuu myös lapsia, mikä ei ole niin kanssa Wuthering Heights.

Wuthering Heights on maalaistalo, joka sijaitsee päälle Yorkshire nummilla. Päinvastoin, Thrushcross Grange sijaitsee alempana laaksossa ja on lähellä sivistystä. Thrushcross Grange on enemmän viljeltyjen ilmapiiri kuin Wuthering korkeuksiin.Wuthering Heights symboloi kateus, viha ja vihaa. Voidaan nähdä, että siellä on paljon jännitteitä talon kuvata merkkiä. Päinvastoin, Thrushcross Grange heijastaa rakkautta, ystävällisyyttä ja rauhaa.

Yhteenveto

1. Wuthering korkeudet ja Thrushcross grange kaksi paikkaa kuvattu romaanin Wuthering korkeudet, jotka havainnollistavat kahta eri tunnelmia.
2. Vaikka Wuthering Heights esittää myrskyinen tunnelma, Thrushcross Grange kuvaa rauhallinen tunnelma.
3. Wuthering Heights ovat täynnä työväenluokan taas Thrushcross grange on asukkaita, jotka kuuluvat korkeampaan ositteessa sosiaalisen tikkaat.
4. Wuthering Heights on ympäröivän joka on kuvattu tumma ja kylmä, joka heijastaa tummempi puolella elämää; on tunne myrsky tässä paikassa. Thrushcross Grange on kuvattu enemmän valoisa ja lämmin, joka heijastaa valoisampaa elämää.
5. Wuthering Heights on maalaistalo, joka sijaitsee päälle Yorkshire nummilla. Päinvastoin, Thrushcross Grange sijaitsee alempana laaksossa ja on lähellä sivistystä.