Ero hellenistisen ja Classical Art Hellenistisen vs Classical Art

Kun puhutaan hellenistisen ja klassinen taide, molemmat taiteen tunnetaan näyttämiseen ihmisen anatomiaa.

Hellenistisen taidetta, voidaan nähdä, että taidemuotojen ylitti ymmärrystä ihmisen anatomiasta ja tarkasteltiin kehon siirtää ja miten se näytti, kun toiminnassa. Hellenistisen art tarkasteltiin lihakset pullistunut tai torsos kiertynyt toiminnassa. Mutta klassinen taide, ei voi nähdä tunteita tai toimia kehon; se on vain anatomian.

Hellenistisen taidemuotona on nähtävä kuvaavat enemmän tunteita; kuvaajana dramaattinen ominaisuuksia, jotka ovat täynnä onnea, viha, tuska, ja huumoria. Klassinen veistokset eivät tule kanssa näitä tunteita, mutta olivat idealisoitu tai staattinen.

Klassisen taidemuoto alkunsa hyvissä ajoin ennen hellenistisen ajan. Hellenistisen ajan alkoi vuonna 323 eaa kuoleman Aleksanteri Suuren ja päättyi taistelun Actio 31 eaa.Hellenistisen art oli lainannut monia käsitteitä klassisen taiteen muotoja. Hellenistisen taidemuotona oli dramaattinen muodonmuutos klassisesta art. Hellenistisen taidemuoto oli lainannut monia käsitteitä klassisen taiteen muotoja, kuten kuvaa viivoja, varjoja, tunteita, ja osoittaa dramaattinen asentoja ja valo käytetty.

Klassisessa taidemuotoja, voi nähdä enemmän sääntöjä ja sopimuksia. Toisaalta, paljon vapautta näkyi hellenistisen taiteen muotoja. Vuonna hellenistisen muodoissa, taiteilijat oli vapaus niiden aiheista. Klassisessa taidemuotoja, voi törmännyt enemmän uskonnollisia ja naturalistinen teemoja. Päinvastoin, hellenistisen taiteen muotoja tuli ulos dramaattisempi ilmentymiä hengellisen sekä huolenaihe. Siellä oli enemmän nainen alaston patsaat hellenistisen art.

Yhteenveto:

1. Hellenistic taidetta, voidaan nähdä, että taidemuotojen ylitti ymmärrystä ihmisen anatomiasta ja tarkasteltiin kehon siirtää ja miten se näytti, kun toiminnassa. Klassisessa art, ei voi nähdä näitä näkökohtia.
2. hellenistisen taidemuotona on nähtävä kuvaavat enemmän tunteita; kuvaajana dramaattinen ominaisuuksia, jotka ovat täynnä onnea, viha, tuska, ja huumoria. Klassinen veistokset eivät tule kanssa näitä tunteita, mutta olivat idealisoitu tai staattinen.
3. klassinen taidemuotoja, voi nähdä enemmän sääntöjä ja sopimuksia. Toisaalta, paljon vapautta näkyi hellenistisen taiteen muotoja.