Ero Treble ja BassTreble vs Bass

Musiikki on taidetta, joka käyttää äänen ja hiljaisuuden tallennetta. Sitä voidaan kuulla joka päivä ja voi olla hidasta tai toiveikas, kova tai pehmeä, vanha tai uusi, klassinen tai moderni. Eri ihmiset nauttivat erilaisia ​​musiikin jokainen musiikkikappale on erilaisia ​​ominaisuuksia, mutta ne kaikki liittyy harmoninen sekoitus harmonia, rytmi, tempo, melodia, rakenne, ja piki.

Musiikissa, nuottiavainta on symboli, jota käytetään merkitsevän tai merkitsevän sävelkorkeutta. Se on sijoitettu linjan alussa henkilöstön tarkoittamaan kentälle nimen muistiinpanoja, jotka sijaitsevat linjalla. Kolme tyyppiä clef, joita käytetään ovat: F, C, ja G

Jokainen clef henkilökunnasta on annettu viittaus merkinnän rivin missä se sijaitsee: sopraano ja altto on merkitty diskanttiavain, tenori ja basso on merkitty bassoavain. Vuonna pianonsoiton vain korkeita ja basso-avaimet käytetään.
Diskanttiavain on korkeampi ääni, ja se on tila suurempi kuin bassoavain. Vuonna diskanttiavain, G clef yläpuolelle keskelle C aivan toisella rivillä henkilökunnan. Se on usein kutsutaan G clef koska se ympäröi linjan G huomautus henkilöstöä.

Sana 'diskantti' tulee Vanha ranskalainen 'diskantti', mikä tarkoittaa korkeimman osan koostumuksessa, jossa on kolme osaa, jotka tulivat latinan 'Triplus.' Se on ominaista erittäin korkea senkin äänen tai sävy ja on suurempi osa tallennuksessa.Basso clef, toisaalta, on pienempi ääni ja on rivi pienempi kuin diskanttiavain. Vuonna bassoavainta, F nuottiavain sijoitetaan alapuolelle keskelle C neljännellä rivillä henkilöstöä. On myös nimitystä F nuottiavain koska se ympäröi F nuottiavaimen.
Sana 'basso' tulee Lähi Englanti sana 'kierrä', joka on Vanhan Englanti sana 'Hilla Tarjanne.' Se on ominaista erittäin alhainen-senkin ääni ja on pienin sävy, joka on rekisteröity soittimia ja alin lauluääni alue.

Yhteenveto:

1. diskantti on korkein ääni musiikin kun basso on alin ääni musiikin.
2. diskantti sijaitsee linjalla oleva henkilökunta on tilaa korkeampi kuin basso, kun basso sijaitsee linjalla oleva henkilökunta on tilaa pienempi kuin kolminkertainen.
3. diskantti tunnetaan myös G clef kun basso tunnetaan myös F-nuottiavain.
4. diskantti yläpuolelle keskelle C toisella rivillä henkilöstön kun basso on sijoitettu alapuolelle keskelle C neljännellä rivillä henkilöstöä.