Ero Hip-hop ja jazzHip-hop vs Jazz

Koska niiden rikas kulttuuriperintö ja heidän synnynnäinen rakkaus musiikkiin, Afrikkalainen amerikkalaiset ovat olleet vastuussa syntymän kaksi suosituimmista musiikin tyylilajit: Hip-hop ja jazz. Vaikka nämä kaksi genrejä tiiviisti neuloa koska niillä niin paljon samankaltaisuuksia että jotkut edes viitata hip-hop kuin 'jazz nuoremman sukupolven', nämä kaksi musiikkityyleihin on monia eroja samoin.

Yksi erot hip-hop ja jazz on niiden syntymäkoti. Vaikka molemmat musiikkityylien alkunsa Yhdysvalloissa, jazz peräisin New Orleans, ja se teki ensiesiintymisen aikana yhdeksännentoista vuosisadan. Alunperin jazz käytettiin aikana hautajaiset marsseja, mutta lopulta tiensä paikallisia baareja ja tanssipaikkoja, jopa niin paljon, että maailmansodan se oli tullut maailmanlaajuinen lempimusiikkia genre. Toisaalta, hip-hop alkunsa leikkikentillä ja koulupihoilla Bronx, New York, 1970-'s, ja on keskittynyt heijastaa tunteisiin nuoren Afrikkalainen amerikkalainen sukupolvi tuona aikana, mitä tulee tiettyihin asioita, jotka ympäröivät heitä.

Toinen ero hip-hop ja jazz on niiden käyttö improvisaatiota. Sekä hip-hop ja jazz käyttö improvisaatiota, mutta jos kyseessä on jazz, improvisointi pidetään ensisijaisena ytimen koko musiikkikappaleen, niin paljon, että jopa laulaja on taipumus usein ad lib ja esittää oman vaihtelu jokaisen ja joka kerta, kun jazz yksittäinen suoritetaan, lisäämällä osaksi sen monipuolisuus. Tämä on jyrkässä ristiriidassa hip-hop, että usein vain käyttää improvisaatiota freestyle hiphop, joka on yksi sen subgenres. Hip-hop-musiikin taiteilijoita keskittyvät enemmän runoutta ja loppusointu.

Nämä kaksi musiikkityylien rakastavasti omaksunut, ei vain amerikkalaisia, mutta myös muissa kulttuureissa ympäri maailmaa, ja vaikka jazz tuli kuvaan ensimmäinen, se on hip-hop, joka on ylittänyt olemasta vain musiikin genre on täysin koko kulttuurinen liike. Tänään, hip-hop liittyy läheisesti breikki, graffiti kirjoittaminen ja jopa tyyli vaatteita ja asusteita. Tietyt slangi sanoja, jotka ovat yleisesti kuullaan nuorten keskuudessa on myös katsottu johtuvan hip-hop-kulttuuria. Itse asiassa, DJ Afrika Bambaataa, yksi edelläkävijöistä hiphopin, totesi, että on olemassa viisi pilaria, jotka muodostavat koko hip-hop-kulttuuri, nimittäin peruspilareita tiskijukkien, räppäreiden, DJ, breikki, graffiti kirjoittaminen ja tietoa.Yhteenveto:

1. Sekä jazz ja hip-hop ovat musiikkityylien jotka aloitettiin ja suosittu, Afrikkalainen amerikkalaiset.

2. Jazz keskittyy käytöstä improvisaation. Toisaalta, hip-hop keskittyy enemmän runoutta, ja käyttö riimi niiden sanoitukset.