Ero Lentokoneet ja Lentokoneet Osa 2Ilma vs. Lentokoneet Osa 2

'Ilma' pidetään yhtenä parhaista kappaleista Bobby Ray Simmons. Vaikka Bobby Ray Simmons, yksi alkuun, hip-hop artisteja, on luonut monta albumia, 'Ilma' pysyy aina paras. Hänen albumi on löytänyt itsensä Kanadan Hot 100 ja Billboard 100 Hot kaavioita.

Rata on 'Lentokoneet' ominaisuuksia Paramore 's laulaja Hayley Williams. Bobby Simmons, Jeremy Dussolliet, Alexander Grant, Justin Franks, ja Tim Sommers on kirjoittanut lauluja' Ilma. 'Julkaistiin 27 huhtikuu 2010, Alex da Kid on tuottaja albumin.

'Ilma' on saanut laajalti suosittuja musiikin ystäville, että se oli ykkönen Isossa-Britanniassa ja on tullut kolmen parhaan Irlannissa, Kanadassa ja Australiassa.

Kun 'Lentokoneet' sai tällaisen suosion, tuottajat ovat keksiä toisen jatko C 'Lentokoneet Osa 2.' Lukuun ottamatta Hayley Williams, tämä levy on myös laulu kykyjä Eminem.

Verrattuna 'Airlines' Regular tai 'Airlines Part 1,' the 'Airlines Part 2' on nopeampi syke. Siinä on myös Hayley Williams 's chorus verrattuna' Airlines Osa 1. 'Vaikka tunteet ovat hyvin esitetty 'Ilma 1 osa,' the 'Ilma osa 2' tulee monimutkaisia ​​tunteita. Sekä 'Lentokoneet' tavallinen ja 'Airplane osa 2,' musiikki on erittäin puhdasta ja on ylempi sävy, joka on hyvin jännittävä.

Teemat hänen kappaleita rekisteröi noin pahoittelee virheitä, että yksi on tehnyt ja joka haluaa paremman tänään.

Jotkut sanovat, että 'Ilma Part 1' on parempi melodia. Sanotaan myös, että 'Ilma Part 2' on parempi lyrics kuin alkuperäinen 'Ilma.'

Yhteenveto:

1. 'Ilma' pidetään yhtenä parhaista kappaleista Bobby Ray Simmons.
2. julkaistiin 27 huhtikuu 2010, Alex da Kid on tuottaja albumin.
3. kappale varustelu Paramore 's laulaja Hayley Williams.
4. Sen lisäksi, Hayley Williams 'ääni' Airlines Part 1 ',' Airlines Part 2 'on myös laulu kykyjä Eminem.
5. Bobby Simmons, Jeremy Dussolliet, Alexander Grant, Justin Franks, ja Tim Sommers on kirjoittanut lauluja 'Ilma.'
6. 'Lentokoneet Osa 1' on parempi melodia. Sanotaan myös, että 'Ilma Part 2' on parempi lyrics kuin alkuperäinen 'Ilma.'
7. Vaikka tunteet ovat hyvin esitetty 'Ilma 1 osa,' the 'Ilma osa 2' tulee monimutkaisia ​​tunteita.