Ero Oakley Jupiter ja Jupiter LX AurinkolasitOakley Jupiter vs Jupiter LX Aurinkolasit

Jupiter on hyvin suosittu linja aurinkolasit Oakley. Sen osa-malli, Jupiter LX, on saanut ihmiset pyytävät miten nämä kaksi eroavat ja kipinöitä huhuja, kuinka yksi on suurempi kuin toinen. Todellisuudessa molemmat ovat lähes samankokoisia ja tosi ero Jupiter ja Jupiter LX aurinkolasit on materiaali ne on tehty. Kehykset Jupiter aurinkolasit tehdään O-asia materiaali, joka on jonkinlainen nylon, vaikka Jupiter LX rungot on valmistettu asetaatti, joka on eräänlainen muovista.

Huhuja kokoero luultavasti johtuu painoero. Koska asetaatti on paljon kevyempi kuin O-asia, kokonaispainoa Jupiter LX runko on pienempi kuin paino Jupiter rungon huolimatta suunnilleen samankokoisia. Koska valo antaa Jupiter hieman etu, koska se tekee käyttäjän mukava, varsinkin kun yllään aurinkolasit pitkäksi aikaa. Tai aikana liikunnan, jolloin jatkuva liike voi tehdä raskaampia aurinkolasit siirtyä pois paikaltaan.

Myös ero, jossa nämä tuotteet on valmistettu, niille, jotka todella haluavat tietää. Jupiter kehykset tehdään Yhdysvalloissa yhdessä linssit. Toisaalta, Jupiter LX kehykset tehdään Aasiassa, mutta silti käyttää USA teki linssit, jotka ovat Jupiter. Jotkut saattavat kyseenalaistaa laatua Aasian teki Jupiter LX kehyksiä. Mutta kaikki Oakley tuotteet täyttävät samat korkeatasoinen yritys ja ei tuoda markkinoille, jos katsotaan ala-arvoiset.Paitsi nuo edellä todettiin, ei ole enää eroja Oakley 's Jupiter ja Jupiter LX aurinkolasit. Molemmat käyttävät samaa linssit ja muut tarvikkeet, jotta voit vapaasti vaihtaa osia jos omistat sekä aurinkolasit. Lopulta se' s kaikki vain kysymys painon. Jupiter on hyvä niille, jotka viihtyvät painon kanssa tai ei haittaa sitä. Jos haluat kevyemmän, tuskin siellä, tuntuu, Jupiter LX sopii juuri sinulle.

Yhteenveto:

1. Jupiter LX kehykset ovat valmistettu asetaatti materiaalia sivuun Jupiter kehykset ovat valmistettu O-aineen materiaali
2. Jupiter LX aurinkolasit ovat kevyempiä kuin Jupiter aurinkolasit