Ero Mixtapes ja albumitMixtapes vs Albumit

Mixtapes ja albumit voi olla menneisyyteen verrattuna uutta musiikkia teknologia; mutta kun nämä kaksi media haltijat olivat ainoa tapa, että musiikki kuului ulkopuolella radio. Molemmat laitteet pystyivät pitämään lukuisia kappaleita omistajan pidetty ja kaikista tyylilaji, joka oli tuolloin käytettävissä. Ne usein vasta levykaupoista ja musiikki myymälöissä eri puolilla maailmaa vaihtelevat hintojen alle 20 $. Nämä nauhat ja albumit pelattiin eri laitteiden saatavuuden mukaan, ja tänään katsotaan molempien keräilyesineitä ja jotkut ovat korkea jälleenmyyntiarvo samoin. Sekä mixtapes ja albumit ovat yhteisiä, että kummallakin puolella mahtuu eri kappaleita tämä ei ole totta tänään 's levyjä.

Mixtapes syntyy, kun eri kappaleet tallennetaan tahansa järjestyksessä yhdelle audio kasetti. Vuonna 1980 mixtapes tuli suosittu tapa tallentaa kappaleita kodeissa kaikkialla Amerikassa. Vaikka ne olivat noin aikaisemmin oli vain vähän äänenlaadun tuli ennen nauhat aiempien sukupolvien. Nämä nauhat luotiin ympäri eri genreistä valittaa niin paljon kuin mahdollista. Joitakin aiheita mukana harjoitus seokset osapuoli sekoituksia, teema ja mielialan sekoituksia. Näissä mixtapes erilaisia ​​tallennettuja kappaleita, jotka sopivat genren sisältyvät kaikki samalle kasetille. Kappaleet eivät välttämättä tarvitse olla samasta taiteilijoita. Ajatuksena on, että voit luoda taiteellisen lausunnon sisällyttämisestä eri taiteilijoiden ja niiden eri kappaleita. Teknologisia vaikutuksen CD-levyt, mixtapes unohdettiin 1990-luvulla.Albumit ovat samalla luodaan noin eri kappaleita joko yhden taiteilijan tai monta; kuitenkin, nämä kappaleet kirjataan eri tavalla. 1940-luvun lopulla, ensimmäinen albumia julkaistiin 12 tuuman kappaletta vinyyli, kummallakin puolella vain pitämällä 23 minuuttia todellisten musiikkiäänitteiden. Vuosien kuluessa, niin teki teknologia käyttää luomaan albumeita, joka tunnetaan myös kirjaa. He alkoivat pitää pitkät tallennusajat per puoli. Lisäksi tekniikka luotu levysoittimet ja phonographs joka muuttaisi puolella tietuettasi vastakohtana tehdä kuulijan nousta ja muuttaa sitä itse. Mixtapes syntyi Yhdysvalloissa, ja käyttö albumin päättyi. Ne eivät enää lähde musiikillisen media.
Sekä albumeita ja mixtapes korvattiin vuonna musiikin tuotanto, ja jopa nauha ja soittimet eivät enää ole myynnissä kaupoissa.
Yhteenveto:

1. Mixtapes ja albumit käytettiin tallentaa erilaisia ​​lauluja ja musiikkia massatuotantoon. Mixtapes pelattiin kasettisoittimet, ja albumit pelattiin soittimet.
2. Albumit ensin käytetty musiikin 1940-luvun lopulla. Mixtapes käytettiin myöhemmin 1980-luvulla. Molemmat lähteet musiikillisen media korvattiin historiallisesti ja ovat nykyään korvattu MP3-tiedostoja ja CD-levyt. (CD-levyt ovat myös tulossa hitaasti vanhentunut samoin).