Ero Albumin ja Albumin esittäjäAlbumin vs Albumin esittäjä

Äänitiedosto voi olla paljon ominaisuuksia upotettu siihen. Osa tiedoista liittyy itse tiedosto taas jotkut liittyy siihen, mitä tiedosto sisältää, kun se on peräisin, joka teki sen, ja vastaavat. Näitä tietoja käytetään lajitteluun musiikkitiedostoja luokkiin ja etsimiseen tiettyjä albumeja tai artisteja. Albumin ja albumin esittäjän vain kaksi mainitun ominaisuuksia yhdessä otsikko, joka on tärkein ominaisuus, että pitäisi sisällyttää tiedostoon. Albumin on yksinkertaisesti albumin nimi, jossa kappale on peräisin, kun album artist on bändin nimi tai esittäjän joka julkaisi mainitun albumin.

Nämä kaksi ovat käytetyimpiä ominaisuuksia kuin nämä ovat ainoita voit poimia pois CD. Nimi levyllä on melko yksinkertainen, koska jokainen julkaisu olisi oikea nimi. Levy taiteilija voi olla joko yksinkertainen tai vaikeaa. Tietyissä musiikkialbumeja, voi olla enemmän kuin yksi taiteilijan tai ryhmän mukana. Muut taiteilijat haluavat olla muiden artistien vieraina duettoja eri kappaleita. Näissä tapauksissa kunkin raidan albumiin ei ole sama taiteilijoilta.

Ongelman ratkaisemiseksi edellä, taiteilija omaisuus jaettiin kahtia, esittäjän ja albumin esittäjän. Levy Taiteilija on yleensä taiteilijan että julkaisi albumin ja on yhteinen kaikille kappaleet albumin. Taiteilija ominaisuus sisältäisi artistiluettelossa joka suoritetaan joka radalla. Se voi olla sama kuin albumin esittäjän albumin vain yhden taiteilijan tai voidaan vaihdella albumeiden useita taiteilijoita.Näiden ohjeiden ja oikein syöttämällä albumin ja albumin esittäjän 's nimiä jokaisen raidan pitäisi johtaa entistä järjestäytynyttä musiikkikokoelma, jossa voit helposti etsiä kappaleita perustuu albumin nimi, tärkeimmät esittäjän albumin, tai jollekin yhteistyökumppanit . ominaisuudet tai tunnisteita noudattaa tiettyä muotoa ja voidaan lukea pelaajien kunhan ne tunnistaa koodauksen. Joten vaikka olet tallentaa tiedostoja tietokoneen ja pelata iPodilla tai muu musiikkisoitin, ominaisuudet olisi silti säilytetty ja sinun ei tarvitse syöttää niitä uudelleen.

Yhteenveto:
Albumin on albumin nimi, kun albumi esittäjän nimi on taiteilijan tai ryhmän