Ero Myspace ja kimittääMyspace vs Twitter

Myspace ja Twitter ovat sosiaalisen verkostoitumisen sivustoja, jotka ovat saaneet suuren suosion. Kukin näistä sosiaalisen verkottumisen sivustot on omat tekniset ja se poikkeaa monilta osin.

Kun Myspace on puhtaasti sosiaalinen verkkoyhteisö, Twitter on sekä verkkoyhteisö sekä mikro-blogging-sivusto.

Twitter, jonka pääkonttori on San Franciscossa, Yhdysvalloissa, omistaa ja ylläpitää

Twitter Inc. MySpace, joka pääkonttori on Beverly Hills, Kalifornia, omistaa News Corp Vaikka Myspace käynnistyi vuonna 2003, Twitter aloitettiin vuonna 2006.

Kun MySpace auttaa paremmin yhteyttä ystäviin, juttelee ihmisten ja tavata uusia ihmisiä, Twitter on enemmän olemisen houkuttelevampi muille ja kertoa heille mitä aikoo tehdä. Toisin Myspace, Twitter on enemmän blogin luonteen. In Twitter, ihmiset voivat lähettää säännöllisesti twiittejä kuten 'En aio ostoksia'.

Toinen ero, joka voidaan nähdä välillä Myspace ja Twitter on saatavuudessa. Vaikka myspace on vain saanut 15 kielellä, viserrys on monikielinen. Verrattaessa käyttäjien Twitter on enemmän käyttäjiä kuin Myspace. On arvioitu, että noin 66 miljoonaa käyttäjien Myspace ja 190 miljoonaa käyttäjää Twitterissä.

Verrattuna Myspace, Twitter on enemmän sekava. Yksinkertaisuuden, Twitter on parempi kuin MySpace.

Käyttöesimerkeistä, Twitter on paljon yksinkertaisempi käyttää kuin Myspace. Twitterissä, voit visertää vain käyttämällä 140 merkkiä per post. Mutta Myspace, lisää merkkejä voidaan käyttää. Lähetetyt viestit pois Myspace voi olla pidempi. Verrattaessa piirteitä, My tilaa on enemmän ominaisuuksia kuin Twitter. Toisin kuin Twitter, Facebook on enemmän liitäntämahdollisuuksia ja sovelluksia. On helpompi muokata profiilin Myspace kuin viserrys.Yhteenveto

1. Kun Myspace on puhtaasti sosiaalinen verkkoyhteisö, Twitter on sekä verkkoyhteisö sekä mikro-blogging-sivusto.

2. Vaikka Myspace käynnistyi vuonna 2003, Twitter aloitettiin vuonna 2006.

3. Toisin kuin Myspace, Twitter on enemmän blogin luonteen. In Twitter, ihmiset voivat lähettää säännöllisesti tweets.

4. Vaikka myspace on vain saanut 15 kielellä, viserrys on monikielinen.

5. Verrattaessa käyttäjien Twitter on enemmän käyttäjiä kuin Myspace

6. Kun verrataan Myspace, Twitter on enemmän sekava. Yksinkertaisuuden, Twitter on parempi kuin MySpace.