Ero iTunes 9 ja 10iTunes 9 vs 10

Päivitykset uudemmissa iTunes-versio on aina CTL- jonkinlaista uteliaisuutta käyttäjille. Apple on lisätty joitakin uusia ominaisuuksia ja päivityksiä iTunes 10. Musiikki symboli lisätään iTunes 10 ei ole onnistunut tarttumalla huomiota käyttäjille. Käyttäjä voi jopa muuttaa Mac iTunes kuvaketta jotain fancy jos hän haluaa. Kuvake on suunniteltu näyttämään squarish 'tuulenpuuska kuten' pikemmin kuin pyöreä muotoinen.

ITunesissa 9, albumikuvituksen pop käytettävä ikkuna keväällä ulos paljolti vain, jos käyttäjä napsauttaa albumin taideteoksen paneeli alareunassa iTunes sivun. ITunesissa 10, ikkunat vain ponnahtaa ulos samanlainen uuden QuickTime X Window HUD. Hallintalaitteet on overlayed esiin albumikuvakkeen pop-ikkuna. Tämä tekee iTunes 10 näyttävät hyvältä, jos sitä käytetään työpöydälle.

Aiemman version, iTunes vain osoitti synkronointi prosessi. iTunes 10 nyt esittää vaiheita jäljellä varsinaisen synkronoinnin. Myös iTunes 10 osoittaa nyt kapasiteettia tietopalkki, joka muuttuu mukaan kohde valitaan ilman heitto jopa 'tila ei riitä' virheilmoituksen. Kapasiteetti tietopalkki näkyy myös tilaa käytetään tavua tai kohteiden määrä vain yhdellä klikkaa otsikot.

Otsikkopalkissa iTunes 10 on tehty joitakin muutoksia. Orientaatio toiminnan valintanapeista iTunes 9, joka ennen sijaitsee vasemmassa yläkulmassa, on muutettu vaakasuorasta pystysuoraan iTunesissa 10. äänenvoimakkuuden säädin on luotu näyttää enemmän pullea iTunes 10.

Flippy kolmiot jota käytetään kellua ympäri Mac iTunes 9 on nyt korvattu leijua herkkien 'piilottaa' tunnisteet. 'Hide' tarroja iTunes 10 esiin soittolistan, Laitteet ja Genius. Käyttäjä voi halutessaan piilottaa / näyttää luettelon tuplaklikkaamalla soittolistan tai Genius tarroja.

Kuvakkeet iTunes 9 näytti enemmän vilkas ja visuaalisesti houkutteleva. Yksivärinen vaikutus käytetty kuvakkeita iTunes 10 ei näytä yhtä houkutteleva. Se on enemmän kuin vain käsittelyssä riviä tekstiä, jotka viittaavat kuvakkeet. Kuvakkeet iTunes 10 on suunniteltu näyttämään hyvin amatööri, desaturated, ja tylsä. Kuitenkin aqua hallintalaitteet sisällä etusija ikonit näyttävät edelleen aktiivinen ja värikäs.

Ping palvelu iTunes 10 suosittelee suhteellisen uusi artisti albumeita seurata mikä on varsin pettymyksen Apple tarvitsee riittävästi tietoa käyttäjän 's musiikki etuja ostoksia ennen kuin teet mitään suosituksia.

Yhteenveto:

1. kuvakkeet iTunes 10 on suunniteltu näyttämään desaturated taas iTunes 9 olienemmän tyydyttyneitä kuvakkeita.

2. iTunes 9, albumikuvituksen pop käytettävä ikkuna pop up vasta kun albumin taideteoksen

paneeli napsautetaan taas ikkunan ponnahtaa ulos iTunes 10.

3. synkronointi prosessi iTunes 10 esittää askelta jäljellä loppuun sync

kun taas iTunes 9 ei.

4. toimintopainikkeita ovat vertikaalisesti suunnattu iTunes 10 toisin kuin vaaka

suuntautumiseen iTunes 9.

5. Flippy kolmioita iTunes 9 nyt korvattu osoitusruutu herkkien piilota tarroja