Ero JPEG ja PSDJPEG vs PSD

JPEG ja PSD kaksi tiedostomuotoja, joita käytetään kuvien. Nämä ovat todella muotoja, joita käytetään tallentaa kuvia digitaalisessa muodossa. Suurin ero JPEG ja PSD on sovelluksia ne on kytketty. JPEG on todella vakio muodossa, joka ei ole sidottu mihinkään sovellukseen. Lähes kaikki ohjelmat, jotka käsittelevät kuvat pystyvät avaamaan ja tallentaa JPEG-muodossa. Vertailun PSD on natiivi tiedostomuoto Photoshop, erittäin suosittu valokuvien muokkausohjelmisto. PSD, sinun tarvitsee vain Photoshop, joka voi avata tiedoston.

Koska alkuperäisessä muodossa Photoshop, PSD antaa paljon joustavuutta kanssa, mitä voi tallentaa tiedostoon. Yksi tärkeimmistä näkökohdista Photoshop on kyky työskennellä erilaisten kerrosten, jotka sulautuivat yhdeksi kuvaksi. PSD voi tallentaa kaikki nämä tiedot, jotta voit avata tiedoston ja silti työskennellä kerrokset erikseen. Jos sinulla on useita kerroksia ja haluat tallentaa JPEG, eri kerrokset yhdistettäisiin yhdeksi kuvaksi ennen tallennusta. Kun avaat JPEG-tiedosto, saat vain yksi kerros.

Haittapuoli tapa PSD toimii on, että se yleensä säästää paljon enemmän tietoa kuin JPEG; tämä johtaa paljon suurempia tiedostoja. Joten jos olet vain säästää kasan kuvia, se on luultavasti paljon parempi mennä JPEG kuin PSD. Kannattaa käyttää PSD jos olet aktiivisesti muokkaamassa valokuvaa tai jos on muokattu kuva, jonka haluat pitää muuttaa joskus tulevaisuudessa.Sinun pitäisi luultavasti pitää mielessä, että PSD-tiedostoja ei voi avata ulkopuolella tietokoneen, kun JPEG tukee monia aparaatti. Monet kamerat voidaan suoraan tallentaa JPEG, mukaan lukien älypuhelimet ja ominaisuus puhelimissa. Joten säästää ja valokuvien tallentamiseen, se on silti parasta käyttää JPEG. Ei vain sinä saat mahdollisuuden avata tiedostot juuri missään, voit myös säästää tallennustilaa, joka monien kannettavien laitteiden on varsin rajallinen.

Yhteenveto:

1. JPEG on tavallinen kuva muodossa, kun taas PSD on tiedostomuoto Photoshop
2. JPEG voidaan tarkastella paljon hakemuksia, mutta ei PSD
3. PSD tukee kerrokset taas JPEG doesnt 't
4. PSD on paljon suurempi kuin JPEG