Ero ottaa ja Missä lausekeOttaa vs Kun lauseke

Koneet, tietokoneet erityisesti, on suunniteltu keinona ihmisen viestintää. Sellaisenaan ne syntyvät siten, että niiden käyttäytymistä ohjataan käyttävien ohjelmien keinotekoista kieltä. Luonnollinen kieli, kuten Englanti ei voi käyttää tietokoneissa, koska sanaston on liian suuri ja alati muuttuva.

Tietokoneen kieli on oltava tarkka ja täsmällinen, koska tietokoneissa ei ole järkeä niin se perustuu algoritmiin, joka pystyy laskemaan ja käsitellä tietoja sekä mahdollistaa tietokoneiden syy. On olemassa useita ohjelmointikieliä, jotka on luotu. Jokainen niistä on kaksi osaa, syntaksin tai muoto ja semantiikkaa tai merkitystä.

On kokoonpano, samanaikaisia, tietovirta määrittelytekijöitä, toimiva, väli-, logiikka, menettelyihin, ja kyselykielten. Kyselyn kieliä käytetään tehdä tiedusteluja tietokantoihin ja tietojärjestelmiin. Yksi tällainen kieli on Structured Query Language (SQL).
SQL on tietokanta tietokoneen kieli seuraavat toiminnot: data lisätä, päivittää ja poistaa, käyttää ja hallita, ja skeema valvontaa ja muuttamista. Se jaetaan edelleen seuraaviin tekijöihin:

ilmaisujen
predikaatteja
kyselyt
lausunnot
lausekkeet

SQL on seuraavat lausekkeet:rajoitus lauseke
For Update lauseke
Vuodesta lauseke
Ryhmä BY lausekkeen
Järjestä lauseke
Kun virta lauseke
ottaa lauseke
Kun lauseke

Ottaa lauseketta käytetään aina ryhmän mukaan lauseke. Sitä käytetään suodattamaan kirjaa, jotka palautetaan ryhmänä lauseke käyttäen predikaatti. Tulokset ryhmänä lauseke rajoitetaan käyttämällä ottaa lauseketta ja vain rivit määriteltyjä valitaan.

Se on samanlainen kuin missä lauseke ja kyselyn voi olla sekä ottaa ja missä lauseke. Tässä tapauksessa jossa lauseketta käytetään ensin ja sen jälkeen yksittäiset rivit ryhmitellään, sitä ottaa lauseketta käytetään. Ottaa lauseke koskee ryhmä kokonaisuutena, kun taas jos lauseke koskee yksittäisiä rivejä.
WHERE käytetään valitsemaan rivit, jotka on sisällytettävä kyselyn ja käyttää vertailun predikaatin ja se sulkee pois rivit, jotka eivät ole arvioinut vertailu predikaatti olevan totta. Sitä käytetään olosuhteissa, jotka viittaavat koostefunktioita ja valita yksittäisiä rivejä taulukkoon, joka on määritelty selvästi alkaen lauseke.
Ilman sitä tuloksena rivijoukon tulisi hyvin suuri. Se käyttää seuraavia operaattoreita: = tai sama, \u0026 lt; \u0026 Gt; tai yhtä suuri, \u0026 gt; tai suurempi kuin \u0026 lt; tai alle, \u0026 gt; = tai suurempi tai yhtä suuri, \u0026 lt; = tai pienempi tai yhtä suuri, välillä, kuten, ja IN.

Yhteenveto

1. ottaa lauseketta käytetään rivit ryhmitellään vaikka jossa lauseketta käytetään yksittäisiä rivejä.
2. Kun niitä käytetään yhdessä, jossa lauseketta käytetään ensin valita rivit ryhmitellään sitten ottaa lauseketta käytetään.