Ero Samsung Focus ja LG Optimus 7QSamsung Focus vs LG Optimus 7Q

Windows Phone 7 on suhteellisen uusi käyttöjärjestelmä älypuhelimille. Koska kuitenkin tehdään ohjelmisto jättiläinen Microsoft, monet puhelin päättäjät ovat innokkaita tarjoamaan sitä tuotteitaan. Kaksi puhelimet ovat Windows Phone 7 ovat Focus Samsungin ja LG 's Optimus 7Q. Huomattavin ero näiden kahden välillä on koko ja tyyppi näytön käytetty. Focus on 4 tuuman AMOLED-näyttö, joka on merkittävästi parempi kopioinnista väriä ja on parempi katselukulman kuin 3. 5 tuuman LCD-näyttö Optimus 7Q.

Toinen merkittävä ero Optimus 7Q ja Focus on dia-out QWERTY-näppäimistö entisen. QWERTY-näppäimistö tekee paljon helpompi kirjoittaa pois pitkiä viestejä kuin sillä on avaimet voit tuntea sormilla ja tarjoaa näkövammaisille palautetta, kun painat niitä. Focus vain luottaa näytön näppäimistön ja voi olla suhteellisen hidas niin sinun täytyy olla tietoinen mitä painamalla.

Tämän seurauksena ottaa QWERTY-näppäimistö, ja vaikka sen pienempi näyttö, Optimus 7Q on Kookkaammat puhelin. Se saattaa tuntua pienemmän puhelimen edessä, mutta näet eron kun itse käsitellä puhelimissa. Optimus 7Q on noin 50 prosenttia centheavier kuin Focus ja noin 50 prosenttia paksumpi kuin hyvin. Niille, jotka haluavat pitää puhelimensa niiden housut, Focus on varmasti parempi vaihtoehto välillä.

Viimeinen ero Optimus 7Q ja Focus on sisäiseen muistiin. Focus on pienempi kahdesta vain 8GB, mutta käyttäjällä on mahdollisuus ottamassa microSD-muistikortille. Vaikka Optimus 7Q on 16 gigatavun sisäinen muisti, ettei muistikorttipaikka tarkoittaa, että olet periaatteessa juuttunut kanssa, mitä se on ja ei ole tilaa laajentua.Mitä suorituskykyä, sinun pitäisi odottaa täsmälleen sama asia kuin ne molemmat virtansa saman Qualcomm piirisarja. Ja koska ne on myös sama käyttöjärjestelmä, niiden pitäisi käyttäytyä samalla tavalla.

Yhteenveto:

1. Focus on suurempi AMOLED näyttö kuin LCD näyttö Optimus 7Q.
2. Optimus 7Q on QWERTY-näppäimistö, kun taas Focus doesnt 't.
3. Optimus 7Q on enemmän sisäistä muistia kuin Focus mutta puuttuu muistikorttipaikka.