Ero T-Mobile Internet ja T-Mobile WebT-Mobile Internet vs T-Mobile Web

Internet on vähitellen indeksoitu pois työpöytiä, kannettaviin, ja nyt jopa kannettavien laitteiden, kuten älypuhelimien ja tablettien. Mutta Internetin kokemus ei ole sama kaikissa laitteissa erojen vuoksi laitteiston. Tarjota parempaa palvelua, T-Mobile luotu eri yhteys lihavuuden T-Mobile Internet ja T-Mobile Web. Suurin ero T-Mobile Internet ja T-Mobile Web on se, missä määrin ne voivat käyttää Internetiä.

T-Mobile Internet tarjoaa yhteyden, joka on samanlainen kuin mitä saisit tyypillinen internet-yhteydet. Sen sijaan, T-Mobile Web asettaa useita rajoituksia, jotka poistaa kaikki paitsi yleisimmät verkkopalveluita. Voit silti selata Internetiä ja tehdä sähköposteja, mutta jos käytät ohjelmia, jotka käyttävät eri portteja, kuten tiedostojen jako-ohjelmia, nämä estetään T-Mobile Web. Online-pelit voivat myös käyttää erilaisia ​​portteja ja ehkä voi yhdistyä T-Mobile Web.

Verkkoliikenne T-Mobile Web on myös reititetty T-Mobile palvelimet säännellä käyttö. Tämä estää käyttäjiä hogging liian paljon kaistanleveyttä. Jopa lataukset rajoittuvat koot 1 Mt tai vähemmän. Jos lataat tiedostoja yli 1 Mt, saat virheilmoituksen.

T-Mobile Internet tarjoaa soveltuu paremmin niille, jotka ovat kannettavissa tietokoneissa tai pöytätietokoneissa, koska se tarjoaa enemmän uskollinen internet kokemus; vaikka T-Mobile-suunnitelma voi miellyttää niitä, jotka vain selata verkossa satunnaisesti. T-Mobile-tarjontaa on ilmeisesti tähtäävät kannettavien laitteiden, kuten älypuhelimien ja tablettien. Näiden laitteiden yleisimmät tehtävät ovat vain surffailusta sosiaalisen verkostoitumisen sivustoja, lähettää sähköposteja ja viestejä ystävien kanssa.Koskevien rajoitusten T-Mobile Web eivät ole oikeastaan ​​havaittavissa älypuhelimissa ja tablettien, joten olisi todella mitään eroa näissä laitteissa. Joten älypuhelin, ainoa huomattava ero on huomattavasti alennettuun hintaan. Klo vain viidesosa kustannukset T-Mobile Internet suunnitelma, T-Mobile Web on erittäin järkevä vaihtoehto niille, jotka eivät käytä suunnitelmaa tietokoneella. Mutta niille, jotka lieka niiden läppäreissä heidän puhelimia, ei ole muuta vaihtoehtoa kuin mennä T-Mobile Internet.

Yhteenveto:

1. T-Mobile Web on suppeampi vaihtoehto verrattuna T-Mobile Internet
2. T-Mobile Web soveltuu älypuhelimille ja tabletit taas T-Mobile Internet sopii paremmin kannettaviin tietokoneisiin
3. T-Mobile Web on halvempi vaihtoehto T-Mobile Internet