Ero Pinterest ja TumblrPinterest vs Tumblr

Sosiaalinen verkostoituminen kasvaa räjähdysmäisesti ja enemmän sosiaalisen verkostoitumisen sivustot ovat myös kasvavat ja limittäin kannalta palvelun. Hyvä esimerkki tästä on Pinterest ja Tumblr, jotka palvelevat melko palvelevat samaa tarkoitusta. Samankaltaisuudesta huolimatta on vielä joitakin eroja siinä, miten ne toimivat. Suurin ero Pinterest ja Tumblr on niiden painopiste. Pinterest on ensisijaisesti linkki jakamista sivusto, jossa voit lähettää asioita, joita et 've löytyi mielenkiintoinen internetissä. Toisaalta, Tumblr on enemmän microblogging sivusto, jossa lataat asioita, jotka kiinnostavat sinua ja sanoa ajatuksiasi tiettyjä asioita.

Kun se tulee niiden mallit, Pinterest ja Tumblr ovat hyvin erilaisia. Tumblr tekee jokseenkin minimalistinen lähestymistapa sen lineaarisen yksisarakkeisen suunnittelu. Sinulla on vain kourallinen virkaa jokaisen sivun ja voit helposti menevät uusimmasta vanhimpaan postitse. Toisaalta, Pinterest 'suunnittelussa on vähän vilkkaampi viisi sarakkeita sivulle. Tumblr' s lähestymistapa on yksinkertaisempaa ja helpompaa, mutta sinun täytyy käydä läpi useita sivuja samalla Pinterest 'lähestymistapa mahdollistaa näet paljon yhdellä sivulla, mutta sinulla on suurempi mahdollisuus puuttuu jotain.

Kannalta toiminnallisuus, on merkittävä ero Pinterest ja Tumblr, kun se tulee, miten kirjoittaa uusia juttuja. Vuonna Tumblr, kaikki sisältö haluat lähettää tarvitse ladata manuaalisesti. Tämä voi olla varsin ikävä jos olet löytänyt kuvan verkossa ja haluat sen oman Tumblr sivulla. Jossa pinterest, voit nopeasti saavuttaa saman asian vain linkittämällä kuvan löysit. Pinterest sitten tehdä loput ja sinun ei tarvitse ladata ja lähettää kuvan. Tämä tarjoaa myös hyödyllinen sivuvaikutus. Koska Pinterest tietää missä sait kuvan, se automaattisesti ilmoittaa lähde ja todellinen omistaja kuvan; hyvä asia, kun otetaan huomioon tekijänoikeusrikkomus asioita, jotka ovat vaivaa sekä Pinterest ja Tumblr. Tumblr voi tehdä saman, niin sinun täytyy manuaalisesti osoittaa, missä sait kuvan, jos se ei ole sinun.Yhteenveto:

Pinterest on linkki jakaminen asema, kun Tumblr on microblogging sivusto

Pinterest on useita sarake muodossa, kun taas Tumblr on lineaarinen muoto

Pinterest voit linkittää kuvia verkossa, kun Tumblr ei