Ero validointi ja tarkastaminenValidation vs. tarkastaminen

Tarkastus ja validointi (myös tunnetaan yksinkertaisesti V \u0026 amp; V) ovat kaksi osaa samasta ohjelmistopaketin. Niitä käytetään projektihallinnan, testauksen ja ohjelmistotuotanto. Se on prosessi, jossa ohjelmisto täyttää tietyt vaatimukset. Se on myös prosessi, jossa ohjelmisto täyttää käyttötarkoituksen sen luomiseen. Se on myös yleisesti tunnettu ohjelmiston laadun valvontaa.

Validointi on osa ohjelmiston vallanjakojärjestelmää joka tarkistaa, että tuotteen suunnittelu täyttää tai sopii siihen käyttöön, johon se on tarkoitettu. Tätä kutsutaan korkean tason tarkkailun (pohjimmiltaan, tiedottaminen järjestelmä, että se on rakennettu oikea tuote). Se suorittaa tämän tehtävän käyttämällä dynaamista testausta ja erilaisten muiden tarkastelun. Dynaaminen testaus nimenomaan tutkii fyysinen reaktio järjestelmästä niihin muuttujiin, jotka eivät ole vakaita ja aikanaan, ovat alttiita muutoksille. Eräässä alkeellisinkin, validointi takaa, että tuote täyttää käyttäjän tarpeisiin. Se myös varmistaa, että tietyt tiedot olivat itse asiassa oikeassa alusta ohjelman. Periaatteessa validointi ilmoittaa, jos olet rakentanut oikein.

Tarkastus on osa ohjelmiston vallanjakojärjestelmää joka arvioi ohjelmiston onko tuotteet, joita löytyy tietyn kehitysvaiheen täytä jotka oli ajettu ulos alussa kyseisen vaiheen. Eräässä alkeellisinkin, todentaminen varmistaa, että tietty tuote on rakennettu vaatimusten mukaisesti ja suunnittelueritelmien jotka otettiin käyttöön alussa ohjelman. Suoraan sanottuna, todentaminen kertoo, että oikea kohde on rakennettu oikein.

Beyond ohjelmistojen yhteisön, määritelmät todentaminen ja validointi ovat hieman samanlainen. Mallintamiseen ja simulointiin yhteisö, validointi on prosessi, jossa tarkkuus mallin, simulaatio, tai liitto malleja ja simulaatioita ja niihin liittyvät tiedot voidaan määrittää. Se myös määrittelee, onko näissä malleissa, simulaatiot, tai liitot siinä ovat tarkkoja esityksiä reaalimaailman näkökulmasta käytön, joka oli tarkoitettu malli jne todentaminen, toisaalta, on prosessi, jossa järjestelmä määrittää, onko tietokonemallin, simulointi, tai liitto mallien ja simulaatioiden toteutukset ja sisältö liittyy tietojen edustaa käsitteellinen kuvaukset ja tekniset tiedot kehittäjä.Yhteenveto:

1. oikeellisuustarkistuksista että tuote muotoilu sopii sen käyttötarkoitus (jos oikea kohde on rakennettu); tarkastus arvioi ohjelmisto, joka määrittää, onko tuotetta täytä ojensi (jos esine on rakennettu oli tehnyt niin oikein).