Ero Käyttäjän ohjaimet ja Custom ControlsKäyttäjän ohjaimet vs Custom Controls

Microsoft Corporation on maailman 's johtava ohjelmistojen ja laitteistojen sekä web-sovelluksia. Se hallitsee kotitietokoneen käyttöjärjestelmien markkinoilla 1980 kautta MS-DOS.

Vuosien varrella se ei johda ainoastaan ​​tietokoneen toimisto-ohjelmistojen markkinoilla, mutta on myös tehnyt useita muita markkinaraon kuten videopelien ja kulutuselektroniikan.

Yksi sen tuotteiden on Web-sovelluksen puitteissa ASP.NET. Sitä käytetään rakentamisessa sivustot, sovellukset ja palvelut. Kautta Common Language Runtime (CLR), sen avulla ohjelmoijat kirjoittaa ASP.NET koodin mitä NET kieli.

Luomisessa Web-sivun, ASP.NET käyttää Aspx laajennuksia, jotka sisältävät XHTML markup ja Web ja käyttäjän valvontaa jossa ohjelmoijat laittaa sisältöä web-sivua code-taakse mallin.

Käyttäjän säätimet ovat yhteenvetoja tai kondensoitu osiin rekisteröityjen verkkosivuja, joita käytetään kontrolleina ASP.NET. Ne on tehty ASCX markup tiedostoja ja käyttää samoja menetelmiä kuin HTML ja web-palvelimen valvonta.

Ne on suunniteltu uudelleenkäytettäviä ja tarjota käyttäjille helpompi tapa käyttää uudelleen ja osio käyttöliittymien ASP.NET web-sovelluksia. Käyttäjä ohjaa sivulle kerätään ja tallennetaan muistiin myöhempää pyyntöjä.Käyttäjän hallintalaitteet on suunniteltu käytettäväksi vain yhden sovelluksia ja voi aiheuttaa huolto-ongelmia, jos sitä käytetään useamman kuin yhden hakemuksen. Koska se sisältää staattiseen, kirjoittaminen ei tarvitse paljon suunnittelua, ja se on parasta käytettäväksi kiinteän asettelun kuten tekemiseen otsikot. Kirjoittaminen tullivalvontaa, toisaalta, on monimutkaisempi ja vaatii useita koodeja, koska se ei ole suunnittelija tuettuja ollessa kyseessä käyttäjän valvontaa. Ne ovat parhaiten käytetään dynaamista sisältöä.

Tullivalvontaa kerätään koodin osat, jotka toteuttavat palvelimelle ja paljastaa oliomalli esitellä Merkintäteksti kuten HTML normaalisti verkkolomakkeella. Niitä voidaan käyttää useissa Web-sovelluksissa.

Koska ne on suunniteltu käytettäväksi useamman kuin yhden hakemuksen, jakelu ei aiheuta mitään huolto- tai irtisanominen ongelmia. Se jopa tekee huolto- paljon helpompaa asentaa yhden kopion maailmanlaajuisessa kokoonpanon välimuisti jaetaan sovelluksia.

Vaikka niitä on vaikea tehdä, tullivalvontaa ovat helppokäyttöisiä ja voidaan lisätä työkalupakin, joka ei ole mahdollista käyttäjän säätimiä täytyy asentaa erillisiä kopioita kunkin sovelluksen, kun jaetaan sovelluksia.

Yhteenveto:

1. Käyttäjän hallintalaitteet ovat yhteenvetoja rekisteröityjen verkkosivuja, joita käytetään kontrolleina ASP.NET kun tullivalvontaa ovat koodielementteihin jotka kootaan käytettäväksi web-sovelluksia.
2. Käyttäjä tarkastuksia voidaan käyttää vain yhden sovelluksissa, ja jakaa ne käyttäjille on asennettava erillinen käyttäjän valvontaa kullekin sovellukselle samalla tullivalvontaa on suunniteltu käytettäväksi useita sovelluksia.
3. Käyttäjä valvonta voi aiheuttaa huolto-ongelmia, kun tullivalvontaa eivät.