Ero LTE ja 4G



LTE vs 4G

Siirtyminen Ensimmäisen sukupolven (1G), toisen sukupolven (2G), sitten lopuksi kolmannen sukupolven (3G) matkapuhelin teknologia on varsin selvästi rajatut, ja me selvästi nähdä, mikä puhelimet kuuluvat jokaiselle sukupolvelle. Kun siirtyminen neljännen sukupolven (4G), on olemassa paljon uudet teknologiat ja paljon enemmän sekaannusta siitä kumpi on 4G ja mikä ei. On parempi nähdä eroja 4G ja yksi teknologiat, kuten LTE (3GPP Long-Term Evolution). Ensinnäkin, 4G on tekniikka standardi taas LTE on todellinen tekniikka. LTE tarvitsee siirtää 4G standardeja, jotta voitaisiin pitää 4G-tekniikkaan.

LTE määrittelee miten data on koodattu ja lähetetään yhdestä paikasta toiseen matkapuhelinverkkoon. Sen sijaan 4G ei varsinaisesti määritellä asioita, että tekniikka on tehtävä. Se yksinkertaisesti määrittelee, mitä on saavutettava. Voidakseen siirtää todellisena 4G, muuta teknologiaa tarvitsee saavuttaakseen paikallaan nopeudet 1Gbit / s ja mobiili nopeudet 100 Mbit / s. On enemmän tekniset tiedot, mutta nämä kaksi ovat tarpeeksi erottaa 4G ei-4G teknologiaa.

LTE on vain pystyy 100Mbit / s maksimi; siksi, jotka kuuluvat hyvin kaukana aiottuun tavoite. Oikeastaan ​​LTE on todella ryhmitelty yhdessä muiden teknologioiden, kuten WiMax kuin Saharan 4G teknologioita; usein kutsutaan 3. 9G tai 3. 5G. Uudempi versio LTE, LTE Advanced, odotetaan ylittävän 4G standardeja ja on johtava ehdokas 4G sertifioinnin.



Nyt kysymys on, miksi niin monet matkapuhelinten ja telealan flaunting 4G kun teknologia doesnt 't todella olemassa vielä? Vastaus tähän on markkinointi. Monien telealan kilpailevat rajoitettu käyttäjille, ne täytyy keksiä tapoja houkutella käyttäjiä . markkinoiminen 3. 9G teknologia isn 't todella niin tarttuva kuin markkinointi 4G. Tästä johtuen monet telealan päivittänyt verkkonsa LTE niin ylistetyn jonka 4G-verkko, vaikka se ei ollut totta. Tosiasia on, se voi kestää pari vuotta, ennen kuin voimme todella kokea todellisen 4G-tekniikkaan.

Yhteenveto:

1. 4G on tekniikka standardi taas LTE on yksi tekniikka, joka pyrkii olemaan 4G.
2. 4G määrittelee suorituskyvyn ja LTE määrittelee miten suorituskyky saavutetaan.