Ero Load Testing ja YksilötestausLoad Testing vs Suorituskykytestaus

Suorituskyky testaus ja kuormitustestaus kaksi termiä, jotka käytetään usein samassa huolimatta varsin erilaisia ​​keskenään. Oikeastaan ​​kuormitustestaus on vain yksi osa suorituskyvyn testaus. Sen vuoksi, eräänlainen suorituskyvyn testaus, jossa keskitytään tiettyyn osaan.

Kuorman ja suorituskyvyn testaus käytetään usein ohjelmistotuotannossa, jotta olla realistinen käsitys siitä, miten ohjelmisto toimii. Jos suorituskyky on alle hyväksyttävän tason, hienosäädön tai parannuksia on tehtävä. Alueet tarvitaan viritetty myös altistua kuorman ja suorituskyvyn testaus.

Suorituskyky testaus paikkoja ohjelmiston skenaario, joka jäljittelee lopullinen käyttö ympäristön ohjelmiston. Sen jälkeen läpi kaikki mahdolliset asiat, jotka voisivat tapahtua saadakseen selville, jos ohjelmisto toimii niin kuin sen pitäisi, tai jos on olemassa odottamaton vika, joka voi aiheuttaa arvaamaton käyttäytyminen.

Tärkeä osa suorituskyvyn testaus on kuormitustestauksen. Tämä on skenaario, jossa ohjelmisto on simuloitu eri kuormilla; kevyt kuormitus, kohtalainen kuorma, raskasta kuormaa, ja kaikkea siltä väliltä. Tämä on nähdä millä tasolla se suorituskykyä ohjelmisto alkaa hajota huomattavasti. Lastaus voi olla mitä tahansa määrä samanaikaisia ​​kytketty käyttäjiä käsittely vaativia tehtäviä. Kuormalla testaus, kehittäjät voivat selvittää, mikä ohjelmiston alueilla syy pullonkauloja, jotka aiheuttavat suorituskyvyn heikkenemistä. Se on myös hyvä väline realistisen rajan kuormaan, että järjestelmä pystyy käsittelemään. Kehittäjät voivat sitten luoda mekanismeja, jotka estävät tämän. Esimerkkejä tällaisista mekanismeista olisi jonotusta käyttäjien tai tehtäviä jotta ohjelma saa vain mitä se voi hallita.Myös muut käyttöominaisuudet testataan syrjään kuormitustestauksen. Kaikki testausmenetelmiä on suunniteltu tiettyyn skenaarioon, onko tyypillisiä tai satunnaisia, joka voi mahdollisesti tapahtua ohjelmistoa testataan. On myös tärkeää tehdä testejä, onko ohjelmisto pystyy toipumaan epäonnistumisista, vaikka se ei ole kovin todennäköisesti tapahdu; vielä enemmän suurissa-asennuksia, joissa resurssit sijaitsevat etäpalvelinten.

Yhteenveto:

1. Kuormitustestaus on osa suorituskyvyn testaus.
2. Suorituskykytestaus tavoitteena on parantaa yleistä suorituskykyä etsimällä vikoja ja pullonkauloja.