Ero DSL ja U-JaeDSL vs U-Jae

Taikasanoja ovat usein ihmisille vaikeaa ymmärtää, koska he ovat erilaisia ​​kuin olemme jo tottuneet. Otetaan esimerkiksi U-jae, palvelua tarjotaan AT \u0026 amp; T. Koska se tarjoaa internet-yhteys, monet ovat hämmentyneitä siitä, miten se voidaan verrata tyypilliseen DSL. Totuus on U-Jae on yksinkertaisesti paketti palveluita, joita käyttäjät voivat tilata. Ytimessä U-Jae on laajakaistayhteys, joka hyödyntää DSL teknologioita; nimittäin, ADSL2 + ja VDSL. Tilaajat voivat valita erilaisia ​​suunnitelmia, jotka vaihtelevat nöyrä 768kbps on supernopea 24 Mbps yhteys. Joten, jos olet ihmettelevät, jos U-Jae ja DSL ovat erilaisia, ne eivät ole. U-Jae silti käyttää DSL-tekniikoille.

Muut palvelut, jotka voit saada U-Jae ovat television ja puhepalvelut. TV-palvelu on melko paljon aivan kuten kaapeli-palvelu, mutta sen sijaan kulkee perinteisten kanavien, U-jae TV-palvelu käyttää IP-verkon lähettää kuvan ja äänen kotiisi. Se käyttää H.264 koodaus, joka voi suuresti pakata videon minimoida kaistanleveyden kuluttamaan video- ja audio stream. AT \u0026 amp; T onnistuu tässä, koska kaikki kanavat lähetetään laatikko, toisin kuin muut kaapelitelevisio tekniikoita. Vain kanavan katselun käyttäjä aktiivisesti lähetetään virtana. Ei kaikki U-Jae tilaajat voivat olla U-jae TV vaikka sillä se on käytettävissä vain alueilla, joissa VDSL kattavuus.

Viimeinen palvelu on U-jae Voice. Tämä on puhelinpalveluja vaan sijaan tyypillinen PSTN puhelimet, AT \u0026 amp; T käyttää VoIP koska kuten TV-palvelu, signaalit lähetetään kaikkialla digitaalinen media. AT \u0026 amp; T käsittelee kytkentä puhelimen ja sitä voidaan kutsua muista puhelimista ole tilannut VoIP-palvelun.Jos olet tilannut sekä U-Jae tv ja U-Jae Voice, saat lisätoimintoja, joka ei olisi läsnä toisin. Voit käyttää TV selata tiettyjä puhelimen toimintoja. Näet historian, mukaan lukien lähtevä, saapuva ja jopa vastaamattomat puhelut. Voit myös aloittaa puhelun yksinkertaisesti klikkaamalla merkintä.

Yhteenveto:

1. U-Jae on vain paketti, joka sisältää DSL-yhteys