Ero Samsung Galaxy Tab 8. 9 16GB ja Galaxy Tab 8. 9 32GBSamsung Galaxy Tab 8. 9 16GB vs Galaxy Tab 8. 9 32GB

Samsung 's Galaxy Tab on todennäköisesti suurin kilpailu Apple' s iPad. Koska iPad on hyväksytty markkinajohtaja, Samsung on vaikea löytää sweet spot, jossa ihmiset löytää oikean yhdistelmän koon, ominaisuudet ja hinta. Galaxy Tab 8. 9 on vain yksi 3 mittavaihtoehtoa, joka sisältää myös 7-tuuman ja 10,1 tuuman variantti. Galaxy Tab 8. 9, on myös 3 sub-variantteja; 16GB, 32GB ja 64GB. Pääasiallinen ero 16GB ja 32GB variantteja on, tietenkin, sisäisen muistin määrä, että jokainen on. 32GB variantti sisältää 16GB enemmän.

Kuitenkin lisätty tallennuskapasiteetti tulee lisäkustannuksia. Vaikka hinnoittelu Galaxy Tab vaihtelee eri liikkeissä ja eri maissa, hintaero 16GB ja 32GB Galaxy Tab 8. 9 on noin $ 100: lla. Joten jos et tarvitse ylimääräistä tallennuskapasiteettia, voit ajella melko vähän hinnasta laitteen. Ei ole myöskään tarvitse pelätä loppumassa tallennuskapasiteetti kuin voit asentaa microSD-muistikortti laajentaa kapasiteettiaan. Tämä on hyvä niille, jotka jo omistavat microSD-kortteja, joita käytetään myös muissa laitteissa, kuten MP3-soittimet ja älypuhelimet.

Sen lisäksi lisätään muistista ja hinta, ei ole mitään eroa näiden kahden välillä. Galaxy Tab 8. 9 käyttää flash-muistia, joka on erittäin pieni ja kevyt, joten ei ole lisättyä irtotavarana tai painoa laitteeseen. Tekniikat massatuotannossa myös sanella, että variantit tehdään yhtenä ryhmänä, jotta kustannusten minimoimiseksi. Eri muistikapasiteetit ovat vain lisätään loppuun; määrittäen siten tuotetta 16GB mallia tai 32GB malli. Kaikki muu on lähes sama. Heidän tulisi antaa saman suoritustason ja näytteille sama ongelma; olla se vikoja, koukero, tai mitä tahansa.Yhteenveto:

1. 32GB versiossa on enemmän sisäistä muistia kuin 16GB versio.
2. 32GB versio on noin $ 100 arvokkaampi kuin 16GB versio.