Ero CFML ja ColdFusion CFML vs ColdFusion

ColdFusion käytetään usein viittaamaan ColdFusion itseään ja CFML. Jopa niin, nämä kaksi eivät ole samoja ja käytäntö näin on paheksuttavaa enemmän osaavat ihmiset. CFML on lyhenne sanoista ColdFusion Markup Language, joka on koodaus käytetty kieli kirjoittaa skriptejä ColdFusion. Puolestaan ​​ColdFusion on todella korin tai kehyksen, jossa CFML skriptit toteutetaan. Se on samanlainen suhde HTML ja web-selain, kuten IE, Firefox tai Safari.

Aivan kuten esimerkissä jossa voit kirjoittaa HTML-koodin ja se on sitten ajaa tai tulkittu verkkoselaimen, CFML koodia ajetaan ColdFusion. ColdFusion vastaa sitten dekoodata mitä kukin koodirivin tarkoittaa ja sitten kääntämällä se jotain, että selain ymmärtää. Joten jos käytät ColdFusion tunnistaa CFML, voit antaa vaikutelman, että olet muistuttaa jotain hakemuksessa sijaan koodissa.

Ja aivan kuten esimerkissä CFML ja ColdFusion eivät ole yksinomaan toisiaan vaikka toinen voi ajatella niin. ColdFusion osaa tulkita useita muita kieliä, joita käytetään samaan tarkoitukseen, joka sisältää Actionscript ja joitakin JavaScript-, kuten kielellä. Toisaalta, on olemassa myös useita alustoja, jotka pystyvät lukea tulkita CFML; Railo, BlueDragon ja IgniteFusion muutamia. Näin ollen ei välttämättä seuraa, että käytät CFML jos olet ColdFusion tai että olet ColdFusion jos kirjoittaa koodia CFML. Ja se poistaisi sekaannusta, jos tunnistaa sekä alustan ja kielen käytössä.Asia välillä käyttäen CFML ja ColdFusion on pelkästään semantiikan ja useimmat ihmiset luultavasti voit liukua jos et vaihtaa niitä silloin tällöin. Mutta jos olet aloittelija tai jopa kokenut koodaaja pyytävät apua, kannattaa tietää terminologia. Sinä otetaan vakavammin, etenkin online-foorumeilla, joissa ihmiset eivät todellakaan tiedä sinua.

Yhteenveto:

Coldfusion on laiturille CFML on koodauskielestä

CFML koodi toimii Coldfusion