Ero Notebook ja Netbook Notebook vs Netbook

Perustamisen jälkeen kannettava tietokone, se on saanut pienempiä. Muistikirja on pohjimmiltaan kannettava tietokone, joka sijaitsee jossain välillä iso kassa ja ultraportables. Uudempi lisäksi perheeseen on netbook, ja sen tärkein ero muistikirja on kokoa, koska se on huomattavasti pienempi. Koska pieni on hyvät ja huonot näkökohdat. Toisaalta voit helposti tehdä se noin rikkomatta takaisin, kun, toisaalta, sen pieni näyttö ja ahtaita näppäimistö jättää enemmän toivomisen varaa. Yksi suuri ongelma pieni näyttö on alhainen resoluutio. Useimmat netbooks resoluution on 1.024.600. Nykyinen standardi online-sivustoja on 1.024.768. Tämä tarkoittaa vain sitä, että tietyt sivustot eivät välttämättä näy kokonaisuudessaan, ja sinun täytyy vierittää alas, kun ei pitäisi tarvita.

Sen lisäksi fyysiset mitat, minikannettavat ovat myös huonompia muistikirjat, kun se tulee laitteisto. Kannettavat yleensä prosessorit, jotka oli tarkoitettu pöytätietokoneisiin kun netbooks käyttää erityisiä 'mobiili' versio prosessorit. Nämä prosessorit kuluttavat vähemmän virtaa ja tuottavat vähemmän lämpöä kustannuksella laskentatehoa. Netbooks puuttuu myös optinen asema todennäköisesti pienentää kokoa ja kustannuksia yksikön. On ulkoisia asemia, jotka voit ostaa erikseen ja liittää USB-portin kautta.

Merkittävä etu netbooks, joka oli jo aiemmin mainittiin on alhainen virrankulutus. Tämä ei ole tyypillinen 10%: sta 20% enemmän akun kuin netbook jossa on 6-kennon akku voi saada jopa 7 tai 8 tuntia yhdellä latauksella. Se on suunnilleen 3 kertaa 2-3 tunnin kapasiteetti useimmissa kannettavissa. Tämä on myös erittäin hyödyllinen, jos eivät ole riippuvaisia ​​sähkö yritysten valtaa, kuten, jos olet veneessä, tiellä, tai haluat vain olla pois verkosta.Lopuksi, mutta luultavasti merkittävin useimmille, netbook on huomattavasti halvempi kuin muistikirjan. Tyypillinen kannettavan voi maksaa kaksi kertaa niin paljon kuin netbook. Joten niille, jotka ovat mukava koko ja vain käyttää tietokoneita selata Internetiä tai tehdä paperitöitä, netbook ei ole vain täydellinen, mutta se voi myös säästää jonkin verran käteistä sekä lyhyellä ja pitkällä aikavälillä.

Yhteenveto:

1. netbook on paljon pienempi kuin muistikirjan.
2. netbook on paljon pienempi silmälasit kuin muistikirjan.
3. netbook doesnt 't ole optista asemaa, kun muistikirjan tekee.
4. netbook kuluttaa vähemmän virtaa kuin muistikirjan.