Ero AVG Android turvallisuus ja NetQin Android SecurityAVG Android Security vs NetQin Android Security

Yksi downsides on suosittu käyttöjärjestelmä on seurauksena ulkonäkö viruksia ja muita online-uhkia, jotka voivat olla pieni harmi, jos ei ole merkittävä uhka, käyttäjille. Tämä on yksi ongelma, että Android-käyttöjärjestelmä on nyt edessään. Torjua viruksia ja muita haittaohjelmia, on kaksi ohjelmistot Android OS; AVG Android turvallisuus ja NetQin Internet Security. Tärkein ero näiden kahden välillä on hinnoittelu. AVG Android Security on ilmainen versio, mutta se on myös maksullinen versio on $ 9.99. Sitä vastoin NetQin Android Security on vielä vapaana tällä hetkellä. Hinnoittelu on ymmärrettävää, sillä AVG on jo vakiintunut nimi, kun se tulee virustorjuntaa.

Sen lisäksi tyypillisiä virustorjuntaohjelmisto, AVG Android Security pystyy skannaamaan saapuvat tekstiviestit liitetiedostojen jotka voivat sisältää viruksia. Se vain varmistaa, että uhka saa siepata ennen kuin se saa saastuttaa puhelimeen. Tämä ominaisuus ei ole käytettävissä NetQin Android Security. Toinen ominaisuus, joka AVG Android Security on yli NetQin Android Security on roskapostisuojauksesta. Roskapostisuoja varmistaa, että et 't saada ne ärsyttävät, pyytämättä, tekstiviestejä markkinoijat.

Kääntöpuoli, NetQin Android Security on kontakteja varmuuskopio ominaisuus, joka AVG Android Security doesnt 't ovat. Sen avulla voit olla online varmuuskopioida kaikki yhteystiedot. Joten jos puhelin katoaa tai vioittuu, voit helposti hakea yhteystietoja toisen mobiili.

On syytä mainita, että molemmat ohjelmistot ovat säännökset varkauksia ja tappio. Voit seurata puhelimen kautta GPS tai jopa pyyhkiä muistiin puhtaana etänä niin että varas, tai kuka löytänyt puhelimesi, ei olisi pääsyä mihinkään arkaluonteisia tai luottamuksellisia tietoja, jotka on tallennettu sinne.Toistaiseksi uhkia Android OS ovat edelleen hyvin vähäistä ja turvatoimet OS tehdä vaikea saada tartunnan. Silti se järkevää saada joko ohjelmiston suojaamaan puhelinta ja tallennetut tiedot siihen.

Yhteenveto:

1. AVG Android Security on maksettu vaihtoehto, kun NetQin Android Security doesnt 't.
2. AVG Android Security tarkistaa tulevat tekstiviestit virusten samalla NetQin Android Security doesnt 't.
3. AVG Android Security tarjoaa roskapostisuodatus samalla NetQin Android Security doesnt 't.