Ero Google ja MicrosoftGoogle vs Microsoft

Google ja Microsoft ovat kaksi ohjelmisto jättiläisiä, jotka tarjoavat suurimman osan ohjelmistoja ja palveluita, että monet ihmiset, jotka ovat verkossa käytössä. Microsoft 's päätuote, ja luultavasti tunnetuin ohjelmisto tänään, on niiden käyttöjärjestelmä Windows, joka on ollut olemassa lähes kolmen vuosikymmenen ajan ja on käynyt läpi monia muutoksia yksinkertainen sovellus kaikenkattavaa käyttöjärjestelmä. On Toisaalta Google ei maker käyttöjärjestelmiä, mutta niiden päätuote on hakukoneen. Tämä ei ole jotain ostaa, mutta suurin osa ihmisistä, jotka menevät verkossa käyttää sitä löytää asioita, joita he haluavat löytää.

Mallit yhtiöt ovat hyvin erilaisia ​​kuin Microsoft tekee voittoa myynnistä ohjelmiston, kuten edellä mainitut käyttöjärjestelmän ja sovelluksen sviittiä kuten MS Office. Mikä Google myy ei ole ohjelmistoa, mutta mainonta Realty. Tämä mahdollistaa sivuston omistaja 's linkkejä näkyvät hauissa, jotka lähinnä liittyvät siihen, mitä he ovat ja piirtää mahdollisille asiakkaille. Tähän voimme sanoa, että Microsoft myy tuotetta, kun Google myy palvelua. Se on paljon yleistetty johtopäätökseen kuin kaksi ovat alkaneet limittyä, mitä he tarjoavat massoista ja ennemmin tai myöhemmin, ne kilpailevat lähes kaikilla osa ohjelmistoalan.

Kuten Microsoft rahaa yhtiön tuotteiden myynnin, on määrittää, että suurin osa asioista he tekevät tai tarjoavat tulevat maksua, vaikka joitakin poikkeuksia. Google, tilanne on päinvastainen. Suurin osa niiden tuotteiden, kuten cloud computing toimisto-ohjelmisto nimeltään Google Docs, ja palvelut, kuten Gmail, toimitetaan ilman kustannuksia loppukäyttäjälle. Tämä on erittäin houkutteleva yhteiseen käyttäjälle, joka ei aina halua pulittaa käteistä vain pystyä käyttämään tiettyjä asioita rajoitetun ajan.

Se on melko helppo ymmärtää, miksi sanoin, että Google ja Microsoft ovat siirtymässä kohti lopullista vastakkainasettelua. Paljon niiden tuotteiden alkavat yhteentörmäys (i. E. Kromi ja IE, WinMo ja Android, Google Docs ja MS Office). Se on vain ajan kysymys.Yhteenveto:

1. Microsoft 's päätuote on Windows-käyttöjärjestelmän kun taas Google on niiden hakukone

2. Microsoft myy ohjelmistoja, kun Google myy mainontaa