Ero Android CyanogenMod 6 ja CyanogenMod 7 Android CyanogenMod 6 vs CyanogenMod 7

CyanogenMod on korvaava firmware älypuhelimille, joissa on käytössä Android-käyttöjärjestelmä. Pohjimmiltaan antaa täydellisen hallinnan puhelimen yli käyttäjälle ja kiertämisen asettamat rajoitukset puhelimen 's valmistajalta tai operaattorilta. CyanogenMod 7 on uusin versio, ja se onnistuu vanhempi versio 6. Tärkein ero kahden version CyanogenMod on ydin, joihin rakentaa perustuvat välillä. CyanogenMod 6 perustuu vanhempi clair tai Android 2. 1, kun taas CyanogenMod 7 käyttää Gingerbread, Android 2. 3, joka on viimeisin Android älypuhelimille.

Tämä itsessään on niin suuri ero kuin Gingerbread on monia ominaisuuksia, että et löydä clair ja Froyo. Lista on melko pitkä, joten se 'on parasta, että saat selville erot Gingerbread ja clair. Vaikka on mahdollista, että CyanogenMod 6 voi olla ominaisuuksia, jotka eivät ole saatavilla varastossa clair, nämä eivät ole natiiveja ydin, ja joitakin parannuksia on edelleen saatu päivittämistä CyanogenMod 7.

Sen lisäksi monet korjauksia parantaa suorituskykyä, on myös pieniä esteettisiä muutoksia CyanogenMod 7; joista yksi on lähtö- animaatio. Lähtöaineena animaatio on ensimmäinen asia, näet kun kytket puhelimen päälle. Tämä doesnt 't vaikuttaa suorituskykyyn ja on pohjimmiltaan vain silmänruokaa. Jotkut pitävät vanhemmat animaatio, vaikka niin se 'on vain makuasia.Lopuksi koska Piparkakku on melko uusi, kehittäminen CyanogenMod 7 on myös alkuvaiheessa; lähinnä kehittäminen CyanogenMod 7 voidaan aloittaa vasta julkaisun jälkeen Gingerbread. Tämän seurauksena ei ole vielä julkaistu versio CyanogenMod 7, ja niitä juuri nyt saatavilla ovat release ehdokkaita. On luultavasti, että käyttäjät kohtaavat yhä monia virheitä, arvaamaton käyttäytyminen tai odottamattomia tuloksia, kun käytetään CyanogenMod 7; Vaikka ongelmia käsitellään päivittäin. Jos haluat vakaan, johdonmukaisempi kokemus, CyanogenMod 6 on edelleen paras vaihtoehto. Kehitys on se on lopettanut hyväksi CyanogenMod 7, mutta voit silti saada viimeisin vakaa julkaisu vuorovesi olet yli, kunnes kehittäjät selvittää taitoksia CyanogenMod 7.

Yhteenveto:

1. CyanogenMod 7 perustuu Gingerbread kun CyanogenMod 6 perustuu clair.
2. CyanogenMod 7 on erilainen Käynnistysanimaatio kuin CyanogenMod 6.