Ero Twitter # ja @Twitter # vs @

Twitter on luultavasti yksinkertaisin sosiaalisen verkostoitumisen sivustoja, jotka ovat erittäin suosittuja nykyään. Se ei 't käyttävät näppärä käyttöliittymä täynnä silmänruokaa tai olla monimutkaista ominaisuuksia. Sen sijaan se keskittyy yksinkertaisuus ja saada viesti perille. Kaksi käyttämien työkalujen twitter ovat erikoismerkkejä # tai' hash ', ja @ tai' at '. Suurin ero twitter # ja @ on, miten niitä käytetään. tärkein käyttö # on tunnistaa tiettyjä aiheita ja avainsanoja viestin. sen sijaan käyttö @ kuin etuliite tunnistaa nimen tai kahva on viserrys käyttäjä.

Hash-tunniste tai # on aivan viserrys käyttö. Sinä etuliite sen tiettyjä avainsanoja, että haluat järjestelmän ottamaan huomioon. Nämä avainsanat voidaan sitten etsitään, lajitellaan, ja järjestämä Twitter palvelimet tuottaa listan trendit aiheista. Käytön trendit aiheita, voit oppia mitä tapahtuu maailmassa tai mitä on puhuttu eniten Twitter käyttäjille.

Toisaalta, @ -merkin käytetään merkitsemään, että olet viittaavat Twitter-käyttäjä. Tämä näkyy erityisen hyvin, miten käyttäjätunnukset alkuisia @. Tavallinen käyttö @ symboli on, kun haluat vastata piipittää tietyn käyttäjän tai haluat mainita joku visertää. Sitä voidaan myös käyttää suoraan lähettää yksityisen tweet jollekulle. Sen sijaan, että käytettävissä profiilissasi ja näkyvät kaikille, piipittää voi lukea vain sinä ja sinä käyttäjänä, jonka tweeted. Käyttäjä tiedotetaan myös siinä tapauksessa mainitset häntä tweetissäsi käyttämällä @ tag. Jos äsken hänen kahvaa käyttämättä tag, järjestelmä ei tunnista sitä ja harkitsee sen olevan pelkkää tekstiä eikä käyttäjätunnusta.Twitter # ja @ symbolit ovat riippumattomia työkaluja, jotka kaikki Twitter käyttäjät lopulta tutustuu ja käyttää säännöllisesti. Ne ovat todella tarpeen hyödyntää Twitter 's valmiuksia ja pystyä ilmaisemaan ajatuksia ja tunteita kaikille Twitter maailmassa.

Yhteenveto: