Ero XSD ja XSLXSD vs XSL

Jokainen, joka on ensikertalainen kanssa HTML ja XML voidaan puolustella, kun hän / hän on vaikea tunnistaa työkaluja, joita käytetään tällä alalla, mutta käytännössä ja jatkuva tutkimus, yksi odotetaan perehtyä terminologia ja sovellukset jotka koskevat tällä alalla. Tästä osiossa keskityn enimmäkseen käytetään sovellusten alalla, jotka ovat XSD ja XSL. On turvallista todeta, että XSL on ainutlaatuinen kieli tai viestinnän muotoja, jota käytetään ilmaisemaan tyylisivu. Tämä muoto kielen on yleisesti hyväksyttävän useimmat ohjelmisto, jota käytetään tässä hakemuksessa. Vaikka XSD on väline, jota käytetään tunnistamaan kokoonpano että sen koodattu dataa näytetään web-sivuja.

Tarkoitus

XSD on lyhenne XML Schema Definition. Sitä käytetään huomauttaa kokoonpanoa, jossa koodattu tieto on esitetty artikkeleissa tai verkkosivuja, joissa ne ovat isännöi. Erityisesti tietoja tai tietoja koodattu mukaan XML-koodi on lajiteltu XML Schema Definition sijoittelun erityisesti asiakirjoihin. XSD voidaan käyttää myös tarkistaa XML ennen tietonäyttö oikeassa muodossa, joka on sopiva järjestelmän kanssa.

XSL on määritelty tietyn kirjoituskieli avulla seurataan järjestelmällisesti joukko toimia XML koodatun tiedon. Käyttäjä voi käyttää XSL läpi määritelty XML koodattua tietoa. Myös voit script XSL on laatia kasvojensa kuten 'jos-niin' kuvauksia ja kierre.

Kuvaus

On tärkeää huomata, että XSTL on teoreettinen kieli ja näin ollen voidaan todeta, erityisesti pienintäkään esiintyminen matematiikan, jotka voidaan suorittaa tietokoneella. XSL kuin kieli, jota käytetään valtion erityisesti tyyliohjeita ja se koostuu kolmesta osasta:

XSLT (XSL Transformation): Tämä on kieli, joka on aikuinen käytetään muutosta XML osaksi muuta XML-dokumenttien. Alkuperäinen dokumentti ei muuttunut XML-dokumentti, mutta uusi, joka on luotu johdettu tiedoista nykyinen. Asiakirjat, joita käytetään pääasiassa XML-tiedostoja ja myös kaikki muut tiedostot, jotka voidaan rakentaa XQuery- ja XPath konfigurointi prosessorin, jota voidaan käyttää kuten maantieteellisen tietojärjestelmän.

XPath (XML Path Language): Tämä on parhaiten määritelty tiedustelu kieli, jota käytetään poiminta nupit XML asiakirjan sekä voidaan käyttää ääntenlaskenta arvoja XML sisällön dokumentti.

XPath parhaiten edustettuna muodossa puun (XML document) ja voidaan helposti suunnistaa poimimalla nupit käyttämällä erityisiä vihje. Ainoa ajatus on kehittää XPath oli löytää yhteinen kaava ja vastauksen välillä XSLT ja XPointer.XML Sanasto: Tätä käytetään pääasiassa ilmoittamaan erityisiä XSL muotoilua aineita. Extensible Markup Sanasto määrittelee joukon ohjeita käytetään muunnettaessa asiakirjoja ihmisen ja koneen luettavassa muodossa. Malli on kehitetty tarjoamaan yksinkertaisuus, summittaiset ja sovellettavuus internetissä. XML on laajalti käytetty ilmaus pinnallinen tietojen muodostumista vaikka sen suunnittelu keskittyy asiakirjoja.

Yhteenveto

XSD on lyhenne XML.

Käyttö XSD on pääosin huomauttaa kokoonpanoa, jossa koodattu tieto on näkyvissä ..

XSD määrittelee kannan, joka koodattu data XML-tunniste on näyttävä asiakirjassa.

XSL on kolme suurta osaa: XSTL, XPath ja XML sanasto

XSTL on käytetty kieli muutosta XML muihin XML-dokumenttien.

XPath on kyselyn kieli käyttää valinnassa nupit välillä XML-asiakirjan.