Ero PGP ja S / MIMEPGP vs S / MIME

Kaikki IP on suunniteltu helpottamaan turvallisen ja sujuvan tiedonsiirron verkottuminen. S / MIME ja PGP ovat protokollia käytetään todentamiseen ja yksityisyyden viestejä internetissä. PGP, sanoista Pretty Good Privacy, on tietojen salaus ja salauksen tietokoneohjelma, joka tarjoaa salauksen yksityisyyttä ja autentikointi Internet tiedonsiirtoon. PGP on laajalti käytetty allekirjoittamisesta, salata ja purkaa sähköisen tiedonsiirron maksimoida turvallisuuskysymykset tiedonvaihdon. Protokolla S / MIME viittaa Secure / Multipurpose Internet Mail Extensions. S / MIME on äskettäin sisällytetty uusimmat versiot selaimet tunnettujen ohjelmistoyrityksiä kuten Microsoft ja Netscape ja on myös yleisesti hyväksytty monet myyjät ympäri maailmaa. Se on myös ajettu standardi julkisen avaimen salausta ja allekirjoittamista MIME tietoja. S / MIME perustuu IETF standardia ja yleisimmin määritelty RFC asiakirjoissa. S / MIME tarjoaa autentikointi, sanomien eheyden ja kiistämättömyys alkuperän ja tietoturvapalvelut sähköisen tiedonsiirron sovelluksia.

S / MIME on hyvin läheisesti samankaltainen PGP ja sen edeltäjät. S / MIME on johdettu PKCS # 7 tietoformaatti viestejä ja X.509v3 muoto todistuksia. PGP salaus käyttää sarjamuotoisen yhdistelmää hajautuksessa tiedon pakkaus, symmetrinen-avaimen salausta, ja julkisen avaimen salausta.

Vaikka käyttäen PGP, yksi käyttäjä on kyky antaa suoraan julkisen avaimen toiselle käyttäjälle tai toinen käyttäjä voi saada julkisen avaimen ensimmäinen käyttäjä. PGP ei esitetä politiikkaa luottamuksen luomiseksi ja siten kukin käyttäjä voi vapaasti päättää pituuden luottamus sai avaimet. Kun S / MIME, lähettäjä tai vastaanottaja ei luota vaihtoon avaimia etukäteen ja yhteinen sertifioijana johon molemmat voivat luottaa.S / MIME katsotaan ylittävän PGP hallinnollisesta näkökulmasta, koska sen lujuus, tuki keskitetty avainten hallinta kautta X.509 sertifikaatti palvelimien ja laajaa kannatusta toimialalla. PGP on monimutkaisempi loppukäyttäjän näkökulmasta, koska se vaatii lisää laajennuksia tai latauksia toimimaan. S / MIME-protokollan avulla useimmat myyjät lähettää ja vastaanottaa salattuja sähköposti ilman lisäohjelmia.

S / MIME on kätevä, koska turvallisten muutosta kaikissa sovelluksissa, kuten taulukkolaskenta, grafiikka, esityksiä, elokuvia jne., Mutta PGP on peräisin puuttua turvallisuuteen liittyvät huolenaiheet plain sähköposti- tai tekstiviestejä. S / MIME on myös erittäin edullinen kannalta sen kustannukset.

Yhteenveto:
S / MIME ja PGP protokollat ​​käyttävät eri muodot avainten vaihdon.
PGP riippuu kunkin käyttäjän 'keskeiset vaihto S / MIME käytöt hierarkkisesti validoitu sertifikaatin avaimen vaihtoon.
PGP kehitettiin käsittelemään turvallisuuskysymyksiä pelkkää tekstiviestejä. Mutta S / MIME on suunniteltu kaikkien eri liitteet / tiedostoja.
Nykyään S / MIME tiedetään hallitsevat turvallisen sähköisen alalle, koska se on sisällytetty moniin kaupallinen sähköposti paketteja.