Ero iPad ja BluetackiPad vs Bluetack

Julkaisun jälkeen iPad, se on poikinut useita vertailuja muihin tuotteisiin. Vaikka useimmat ovat melko vakavia oli kiinnittää etuja ja haittoja, on joitakin, jotka ovat yksinkertaisesti tarkoitus huumoria ihmiset taas muistuttaa enemmän vakavia puutteita laitteen. Vertailu iPad ja Bluetack tai Blu-Tack, on yksi niistä, jotka kuuluvat jälkimmäiseen pikemminkin kuin edellinen. IPad on tabletti multimedialaite, joka pystyy tekemään suurimman yhteisen toiminnan että teet kannettavan tietokoneen tai tietokoneen. Toisaalta, niille, jotka eivät tiedä, bluetack on todella tahmea täyte, jota käytetään yleisesti kiinni paperin lähes mihin tahansa pintaan; yksi monista käyttötavoista bluetack. Kuten ehkä jo tajunnut, nämä kaksi ovat kaukana toisistaan ​​ja ei ole mitään yhteistä keskenään.

Vertailtaessa iPad ja bluetack on pelkkä vitsi, joka on tarkoitus naurunalaiseksi iPad. Tärkein kuvamaailma vitsi on tarkistuslista, joka antaa yhden pisteen iPad ja yksi piste sen bluetack, joten ne on yhtä. Vitsi on tarkoitus kohdistaa puute moniajo iPad. Moniajo on kyky olla useampia sovelluksia käynnissä samanaikaisesti ja vaihtamalla niiden välillä aina kun käyttäjä haluaa. Kaikki nykyaikaiset henkilökohtaiset, jopa kannettavat tietokoneet ja tabletteja, on kyky asioita yhtä. Käyttäjät hyödyntää moniajon tehdä muita asioita odottaessaan toista ohjelmaa loppuun mitä se 's tekemässä.

IPad on modifioitu tyyppinen moniajo, jossa vain muutamia eri sovellukset saavat ajaa samanaikaisesti. Muut sovellukset saavat keskeytetty kun siirtyä muihin sovelluksiin ja vain jatkuu välittömästi vaihdat takaisin heille. Tämä tehtiin parantaa käyttäjäkokemusta. Ei ole harvinaista, että käyttäjät voivat avata liian monia sovelluksia ja saa tietokoneen juuttua. Tätä ei tapahtuisi iPad takia rajoitus.

Yhteenveto:1. iPad on multimedia tabletti laitetta bluetack on liima, joka tulee kitti muodossa

2. vertailu iPad ja bluetack on vitsi

3. Bluetack on monia käyttötarkoituksia, kun taas iPad puuttuu moniajon