Ero Chat ja sähköpostiChat vs Sähköposti

Chat ja sähköposti ovat kaksi uusien viestintävälineiden, joka luotiin yhdessä internetissä. Vuonna Yksinkertaisimmillaan nämä kaksi ovat hyvin samankaltaisia, kuljettaa viestejä tekstimuodossa yhdeltä laitteelta toiselle. Tärkein ero näiden kahden välillä on nopeuden että ne tapahtuvat. Chat on kuin todellinen keskustelu, jossa toinen osapuoli sanoo jotain ja odottaa vastauksen muutamassa sekunnissa. Sähköposti on enemmän kuin lähettää tavallisen etanapostilla joissa voit kirjoittaa jotain ja lähettää sen, mutta odottaa vastausta muutamasta tunnista muutamaan päivään.

Yleensä chat on vain eräänlainen ohjelmisto taas E-mail on protokolla. Sähköpostiohjelmat tilata samoja protokollia, joten se ei ole oikeastaan ​​väliä mitä ohjelmia käytetään hakea ja lähettää sähköposteja, koska se toimisi hienosti. Chat, joka ei aina ole niin sinun pitäisi olla sama ohjelmisto, jotta keskustella. Sanon ei aina, koska on olemassa chat asiakkaita ja palveluita, kuten Meebo, joiden avulla käyttäjät voivat keskustella suosituin chat-palvelut asentamatta asiakkaille. Sama pätee myös silloin, kun se tulee tilejä. Jotta keskustella, sinun on tili samaa palvelua kuin henkilö olet chattailuun. Tämä ei ole tarpeen sähköposti ja voit olla tilin mistä tahansa palveluntarjoajan ja voit jopa luoda omia.

Perustason vaatimuksen jutteleminen on kysyä lupaa lisätä toisen henkilön luetteloon. Ilman toinen henkilö 'lupaa, et voi aloittaa keskustelun. Tämä ei ole totta Sähköposti ja monet ihmiset hyödyntää tätä lähettämällä ei-toivottua sähköpostia, joka sisältää mainoksia, nämä sähköpostit yhdessä kutsutaan roskapostiksiVaikka chat aluksi alkoi vain tekstiä, kehitys Internet nopeus on mahdollistanut sisällyttäminen audio- ja video-chat; lähentämällä kokemus puhuu henkilökohtaisesti jollekulle, joka voi olla tuhansien kilometrien päässä. Sähköposti ei ole näitä valmiuksia ja viestintä on melko rajoitettu kirjoitettua tekstiä.

Yhteenveto:

Chat tapahtuu lähes reaaliajassa, kun sähköposti doesnt 't

Chat on eräänlainen ohjelmisto, kun sähköposti on protokolla

Chat luvanvaraisesti molempien osapuolten taas sähköposti ei

Chat on tyypillisesti ohjelmisto riippuvainen, kun sähköposti ei ole

Chat tarpeet tilit samassa tarjoajan vaikka sähköposti ei