Ero Cloud Computing ja virtualisointiCloud Computing vs Virtualisointi

Ammattikieltä tietojenkäsittelyn alalla on melko lukuisia, ja monet niistä ovat vaikeita ymmärtää. Virtualisointi ja cloud computing kaksi termiä, jotka olivat suhteellisen harvinaisia ​​mutta ovat sittemmin tulleet etualalle johtuen Google 's push cloud computing. Molemmat termit ovat läheistä sukua, mutta eivät kilpaile keskenään. Virtualisointi on virtuaalisen ympäristö toisella koneella. hyvä esimerkki tästä olisi luoda Windows XP ympäristö vanha ohjelma toimimaan sisällä Windows 7 -käyttöjärjestelmä. Toisaalta, cloud computing on laskenta arkkitehtuuri, jossa suurin osa resursseja yhdistetään yhteen ja voidaan etäkäyttää yleensä Internetin kautta.

Virtualisointi tarjoaa useita etuja. Ensimmäinen, kuten edellä on kuvattu, sallii sovelluksia, jotka on suunniteltu käyttöjärjestelmästä ajaa toiseen. Se on kustannustehokkaampaa ratkaisu kuin kaksi tai useampia koneita vain pystyä käyttämään kaikkia tarvittavat ohjelmat. Cloud computing, tärkein käsite ja tavoite on luoda virtuaalinen tietojenkäsittelyalustan jossa resurssit voidaan kohdistaa tarpeista riippuen kunkin yksittäisen käyttäjän. Tämä tarjoaa joustavuutta kullekin käyttäjälle allokoidaan vain, mitä hän tarvitsee, ja se voidaan varata toiselle käyttäjälle, kun kyseinen käyttäjä kirjautuu ulos. Se tarkoittaa myös sitä, että käyttäjä 's tietokone ei tarvitse olla kovin voimakas, koska suurin osa käsittely tapahtuu pilvi. Se on myös kätevä käyttäjille tietonsa voisi olla pilvessä, ja he eivät' t tarvitse pelätä jättää data kotona tai toisessa tietokoneessa. Niiden tiedot olisi aina saatavilla riippumatta siitä, mihin tietokoneeseen he ovat.

Käyttö 'virtuaalinen computing alusta' voidaan edellä jo liimata teille, että cloud computing käyttää virtualisointi saavuttaakseen tavoitteensa. Tämä on totta, koska on tarpeen virtualisoida jokaiselle käyttäjälle 's työpöytäympäristö sekä resursseja, kuten asemia ja kansioita, jotta käyttäjälle yleisen tuntumaa henkilökohtaisen työpöydän.Yhteenveto:

1. Virtualisointi on virtuaalinen simulointi tahansa computing elementin vaikka cloud computing on arkkitehtuuri, jossa resurssit, yhdistetään ja etäkäyttää.
2. Tavoitteena virtualisointi on tarjota useita ympäristöjä yhdellä koneella kun tavoitteena cloud computing on tarjota skaalautuva Computing Platform.